x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport AUTO - Stirile zilei

AUTO - Stirile zilei

04 Mar 2004   •   00:00
Kia devine "Picanta"

Kia a anuntat ca noul sau model, Picanto, va iesi pe piata europeana in luna mai a acestui an. Picanto, ce se vrea a fi un concurent puternic in segmentul A de piata, va fi oferit in variantele de patru si cinci locuri, cu doua motoare pe benzina si transmisie manuala sau automata. Economia de combustibil, precum si emisiile de gaze ale masinii reflecta ceea ce compania a denumit a fi un vehicul "mai verde". O versiune diesel urmeaza a fi lansata in 2005.

Dacia isi trateaza angajatii

Reprezentantii Dacia au deschis, la uzina de la Mioveni, un centru medical de intreprindere, care are ca obiectiv intarirea mijloacelor de care dispune echipa medicala a constructorului argesean. Acestia vor prelua mai repede urgentele si vor avea posibilitatea de a preveni mai usor accidentele si maladiile profesionale. In ceea ce priveste preluarea urgentelor, echipa medicala, compusa din sase medici, 20 de infirmiere si 12 ambulantieri, dispune de patru sali de urgenta echipate cu material de ultima generatie, de doua sali de odihna.

Volkswagen prezinta noul C

Observand ca rivalii de la Peugeot si Renault au succes cu noile "coupe-cabriolet "-uri, cei de la Volkswagen s-au gandit sa conceapa un model asemanator, care sa-i ajute sa-si pastreze pozitia pe piata vanzarilor de decapotabile. Astfel, s-a nascut viitorul "C" (foto), care este concurentul direct al lui Peugeot 307 CC si Renault Megane CC. Caracteristicile principale ale acestui concept-car sunt aceleasi ca la celelalte doua, fiind reprezentate de cele patru locuri si acoperisul metalic retractabil electric.

×
Subiecte în articol: sport