x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Avantaj Steaua!

Avantaj Steaua!

de Marius Mihalcea    |    09 Apr 2010   •   00:00
Avantaj Steaua!
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Prin succesul la limită obţinut la Bistriţa, trupa lui Mihai Stoichiţă a profitat din plin de paşii greşiţi făcuţi de FC Vaslui, FC Timişoara şi de Unirea Urziceni.



Coroborată cu remizele înregistrate de Vaslui, Timişoara şi de Urziceni, victoria Stelei în faţa Gloriei l-a bucurat foarte tare pe Gigi Becali. "La ora asta stăm extraordinar de bine. Nu mai contează că nu suntem pe primul loc, ci faptul că trei dintre contracandidatele noastre au pierdut câte două puncte", a spus finanţatorul "roş-albaştrilor".

La fel de euforic a fost după jocul de la Bistriţa şi Mihai Stoichiţă. "Asta este Steaua! Am avut multe ocazii de gol şi am fost net superiori, chiar dacă Gloria Bistriţa este o echipă care joacă bine. Mă bucur că jucătorii au dat totul şi îl iubesc pe Bogdan Stancu, e un Stancu nou, cu atitudine şi mult mai eficient", a declarat tehnicianul Stelei.

SABĂU, RECONFIRMAT
De partea cealaltă, în tabăra Timişoarei, una dintre marile perdante ale acestei etape, s-a instaurat o atmosferă apăsătoare. "Ne-a depăşit importanţa acestui meci. Sunt vinovat, fiindcă eu am pregătit jocul, iar dacă se doreşte să plec mai repede decât la vară, nu e nici o problemă", a afirmat tehnicianul Timişoarei, Neluţu Sabău, gândindu-se că ar putea fi demis.

"Sabău a greşit, dar mă bucur totuşi, pentru că şi-a recunoscut eroarea. Nu se pune problema unei despărţiri, fiindcă avem obiective comune de realizat. Oricum, nu suntem printre favoritele la titlu", a replicat patronul bănăţenilor, Marian Iancu.


MM: "Băi blatiştilor"
Antrenorul Vasluiului, Marius Lăcătuş, a pus egalul cu Astra, 0-0, pe seama jocului echipei sale, pe care l-a caracterizat ca fiind lipsit de luciditate. "Am făcut un meci modest în care nu am reuşit să ne creăm ocazii clare de gol. Important este că nu am pierdut şi sper ca echipa să aibă alte prestaţii la jocurile următoare, asta cu condiţia să ne recuperăm o parte din jucătorii accidentaţi", a afirmat "Fiara". O reacţie total opusă a avut managerul general al Urziceniului, care la finalul jocului cu Gaz Metan, 1-1, a răbufnit. "Băi blatiştilor, aţi venit aici să jucaţi fotbal după ce cu Steaua aţi stat capră?", li s-a adresat Mihai Stoica medieşenilor. "Cu Steaua n-am lăsat-o mai moale, dar n-am putut mai mult atunci", s-a apărat antrenorul Gazului, Cristi Pustai.

×
Subiecte în articol: sport