x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Axa Dinamo – Timişoara

Axa Dinamo – Timişoara

de Mihai Igirosanu    |    29 Mai 2009   •   00:00
Axa Dinamo – Timişoara
Sursa foto: /INTACT IMAGES/GAZETA SPORTURILOR

Pe lângă marile emoţii din finalul de campionat, Dinamo încearcă să-şi pregătească strategia pentru sezonul următor. "câinii" au lansat deja o ofertă de aproximativ 4 milioane de euro pentru timişorenii Pantilimon, Latovlevici şi Luchin.



După ce Bogdan Lobonţ şi Gabi Tamaş şi-au manifestat intenţia de a pleca în străinătate după încheierea acestui sezon intern, iar Pulhac, Blay sau Simao au şanse foarte mici de a mai rămâne în lot, acţionarii dinamovişti au început deja căutările. Profitând de faptul că au o relaţie foarte bună de afaceri cu patronul Timişoarei, Marian Iancu, conducătorii din Groapă au lansat o ofertă "la pachet" pentru internaţionalii de tineret Costel Pantilimon, Iasmin Latovlevici şi Srdjan Luchin.

Dincolo de faptul că vine chiar înaintea unui meci crucial pentru stabilirea câştigătoarei titlului, FC Timişoara - Unirea Urziceni, mutarea se încadrează perfect în planurile de împrospătare a lotului dinamovist, exprimate deja de preşedintele executiv, Cristian Borcea. De asemenea, Luchin şi Latovlevici au mai fost curtaţi de Dinamo şi în vara anului trecut, dar în cele din urmă doar Torje a ajuns în Ştefan cel Mare.

"BURSUCUL" CONTRAATACĂ
Înaintea meciului de la Timişoara, programat duminică, de la ora 20:30, antrenorul Unirii, Dan Petrescu, a lansat un atac dur împotriva lui Dinamo: "Timişorenii erau fericiţi după ce au pierdut meciurile cu Dinamo, nu ştiu de ce. Cu o săptămână înainte de meci, Dinamo cumpără jucători de la echipa adversă. Aşa face acum şi Iancu, cu Bălan şi Varga. Cei de la Timişoara au furat tactica lui Dinamo! Este incredibil! Dacă se fac aceste lucruri în străinătate, eşti suspendat. Acum, Dinamo îi vrea pe Munteanu şi pe Coman, iar înainte de meciul cu FC Argeş îi vor dori pe Tameş şi pe Tănase. Cei de la Dinamo nu ştiu să piardă, le-am luat şase puncte în acest campionat".


"Gane nu rămâne"
Înaintea meciului cu Steaua, programat în această seară, în Ghencea, de la ora 21:00, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că Ionel Gane, care asigură interimatul pe banca tehnică după demiterea lui Nicolo Napoli, nu va rămâne antrenor principal şi în sezonul următor, ci va reveni la postura de secund. "În viitor, sută la sută, Gane va fi antrenorul Craiovei.

Are talent foarte mare şi are valenţe nebănuite de mine până acum, însă nu pot să pun acum un antrenor care nu are licenţa PRO. Nu o să fac iar inginerii să fac contract cu unul şi să fie altul.
În schimb, Gane va rămâne secund şi cel care va veni va fi obligat să-l accepte, pentru că altfel nu va fi antrenor la Craiova", a dezvăluit Mititelu.

×
Subiecte în articol: sport dinamo