x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bacaul a decedat

Bacaul a decedat

13 Mai 2004   •   00:00

Stare de necesitate pentru ambele formatii inainte de joc, cu un plus in dreptul oaspetilor. „Daca vom lua un punct sau trei, mai speram. Daca nu, mergem in Divizia B", a caracterizat portarul bacauanilor, Florin Prunea.

ADRIAN PREDA-Bacau

UZURA. Miza imensa a adus un joc de uzura, urat, cu putine faze de poarta, cel putin in prima parte existand o singura situatie, de partea gazdelor. Este adevarat ca oaspetii au aglomerat jumatatea proprie ingreunand astfel situatia pitestenilor. Era destul de greu de crezut ca trupa lui Ionut Lupescu ar fi putu spera la mai mult de o remiza din acest joc.

NOROC. Partea secunda a adus un forcing al argesenilor, insa ocazii clare de gol nu au existat. A venit insa o faza norocoasa, care nu anunta mai nimic, cand Matei l-a atacat imprudent in careu pe Marincau, iar intransigentul Alexandru Tudor a acordat penalty-ul salvator pentru gazde. Ciprian Tanasa nu l-a iertat pe Prunea si situatia moldovenilor a devenit critica, daca nu imposibila. „Cu mine la centru, Argesul a castigat de 5 ori. Din pacate, au facut-o si fara mine si tocmai in cel mai important meci pentru noi", glumea amar, la final, fostul arbitru Ion Danciu, acum in staff-ul administrativ al moldovenilor.

×
Subiecte în articol: sport