x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Baciul" isi face meci de retragere

"Baciul" isi face meci de retragere

05 Mar 2004   •   00:00

Fostul capitan al "tricolorilor" Gica Popescu a anuntat ieri ca pe 18 mai va organiza un meci intre actuala echipa nationala a Romaniei si o selectionata mondiala, acest eveniment urmand sa se dispute sub titulatura de "Seara Campionilor".

Refugiu

Chiar daca nu o spune, acesta se vrea de fapt meciul sau de retragere din activitate, Popescu vrand sa urmeze exemplul lui Hagi, caruia FRF i-a organizat o gala grandioasa. De altfel, ca si la partida omagiala care a consemnat retragerea din activitate a celui mai bun fotbalist roman din toate timpurile, banii adunati vor fi donati. "Meciul va avea ca scop strangerea de fonduri pentru modernizarea unei sectii de copii a unui spital din Craiova, care va purta numele lui Zoltan Crisan, deoarece el este simbolul Craiovei", a declarat Popescu.

Alegere

Fostul jucator a mentionat ca nu a fost ales orasul care va gazdui evenimentul, insa cele mai mari sanse le au Craiova si Timisoara. Din cauza problemelor pe care le-a avut de-a lungul vremii cu cele trei mari cluburi din Capitala, Steaua, Dinamo si Rapid, Popescu prefera provincia. "Acolo exista mai mult interes si cred ca exista orase care merita sa organizeze un astfel de meci. In sapte zile vom anunta numele localitatii", a incercat "Baciul " sa motiveze decizia, care a mentionat ca sufleteste ar dori ca meciul sa se dispute la Craiova.

Figo, Ronaldo si Romario, printre invitati

Din selectionata mondiala va face parte si bulgarul Stoicikov, acesta fiind singurul care si-a confirmat pana acum prezenta. "Baciul" a mai lansat invitatii si pentru alti jucatori celebri precum Figo, Ronaldo, Romario, Ibrahimovici, Blanc, Guardiola sau Sheringam. Selectionata mondiala ii va avea in componenta pe Gica Popescu, Hagi si Dan Petrescu, antrenorul urmand sa fie ales dintre Fatih Terim, Bobby Robson, Ronald Koeman si Luis van Gaal.
() SORIN ANGHEL

×
Subiecte în articol: sport