x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Balamuc oltenesc: Trică a sărit să-l bată pe Mititelu!

Balamuc oltenesc: Trică a sărit să-l bată pe Mititelu!

de Dragos Stoica    |    07 Mai 2010   •   00:00

Scene incredibile în cantonamentul oltenilor, la antrenament! După ce Adrian Mititelu i-a anunţat pe jucători că le va lua telefoanele mobile înaintea partidei de mâine cu CFR Cluj, antrenorul interimar al “alb-albaştrilor”, Eugen Trică, a avut un acces de furie la capătul cărui a vrut să-l lovească pe patron, pentru ca apoi să-i distrugă maşina şi să părăsească echipa.

Totul a început cănd Mititelu le-a solicitat componenţilor Universităţii să predea telefoanele mobile, suspectând că persoane din anturajul echipei CFR Cluj au încercat să ajungă la câţiva dintre fotbaliştii olteni pentru a-i convinge să nu-şi apere corect şansele.
"M-ai numit antrenor interimar, atunci lasa-mă să fiu antrenor până la capăt. Eu am încredere în băieţi şi te rog să le laşi telefoanele", i-ar fi spus iniţial Trică lui Mititelu, care a reacţionat imediat: "La meciul ăsta eu sunt antrenor, tu eventual după aia! Sunt banii mei, numai eu hotărăsc!".

Conform unor surse din cadrul clubului din Bănie, Mititelu l-ar fi vizat în special pe Cosmin Gângioveanu că ar fi fost contactat de adversari, finanţatorul fiind tentat să creadă că nici Eugen Trică n-ar fi străin de aceste evenimente, dat fiind trecutul său în tricoul lui CFR Cluj.

Imediat cum Mititelu a sugerat posibilitatea că Universitatea nu-şi va apăra corect şansele contra ardelenilor, Eugen Trică a înnebunit. Mai întăi, antrenorul-jucător al craiovenilor a sărit să-l bată pe Mititelu, sub privirile stupefiate ale fotbaliştilor, acesta fiind salvat numai la intervenţia unora dintre jucători.

Trică şi-a vărsat până la urmă furia pe maşina patronului, pe care a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele, spărgându-i parbrizul. Mititelu a sunat imediat la 112 chemând polişia, pentru ca Trică să se aleagă cu un dosar penal pentru distrugere de bunuri! După ce poliţiştii au încheiat procesul-verbal, Trică a plecat din cantonamentul oltenilor, care vor fi conduşi mâine de pe bancă de "secundul" George Biţă.

×
Subiecte în articol: sport