x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bătaie pentru titlu

Bătaie pentru titlu

de Marius Mihalcea    |    05 Mar 2010   •   00:00

Întâlnirea de duminică de pe terenul campioanei ţine capul de afiş al etapei cu numărul 20, alături de partida din Giuleşti dintre Rapid şi FC Timişoara.

Chiar dacă nu a obţinut decât un punct în primele două etape ale returului, Steaua este încă foarte bine ancorată în lupta pentru titlu. Doar trei lungimi o separă pe trupa lui Mihai Stoichiţă de liderul clasamentului la zi al Ligii 1, CFR Cluj, fapt pentru care roş-albaştrii sunt încrezători în şansele lor de a cuceri cel de-al 24-lea titlu din istorie.

Într-un interviu acordat steauafc.com, mijlocaşul Janos Szekelz s-a referit la meciul de duminică de pe terenul campioanei en-titre, Unirea Urziceni: "Îmi doresc mai mult decât până acum, să am evoluţii mai bune şi să câştigăm fiecare meci. Sperăm ca în meciul cu Urziceni să răzbunăm ocaziile ratate cu Ceahlăul şi cu CFR. Va fi un joc foarte important, ca toate celelalte de altfel. Trebuie să îl tratăm cu seriozitate. Cu începutul ezitant pe care l-am avut, fiecare punct contează".

Rădoi îl apără pe Petre Marin
Pus la zid de finanţatorul Gigi Becali atât după meciul cu Ceahlăul, cât şi după cel cu CFR Cluj, Petre Marin este apărat de fostul său coechipier de la Steaua, Mirel Rădoi. "La Petre Marin nu se vede vârsta, el poate să joace până la 40 de ani, cum a făcut-o Dorinel Munteanu", a spus jucătorul lui Al Hilal.


ECHIPE PROBABILE

Unirea: Arlauskis - Maftei, Mehmedovici, Fernandes, Brandan - S. Paraschiv - Semedo, Pădureţu, I. Apostol, S. Frunză - Bilaşco. Antrenor: Ronny Levy
Rezerve: D. Tudor - Onofraş, Rusescu, L. Marinescu, Ricardo, E. Nicu, Bordeanu.
Absent: Galamaz (accidentat)

Steaua: Tătăruşanu - P. Marin, Tudose, Jelev, Art. Karamian - Szekely, Ov. Petre, Toja, Nicoliţă - B. Stancu, Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă
Rezerve: Zapata - Parpas, Golanski, Tall, Arm. Karamian, Pepe Moreno, Surdu.
Absenţi: E. Baciu, Pleşan (suspendaţi), C. Tănase, Emeghara (accidentaţi)

Arbitri: Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Ioan Onicaş

Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, duminică, de la ora 20:30.

×
Subiecte în articol: redactie