x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport BCR Open Tenis Romania - "Vrem sa castige un roman!"

BCR Open Tenis Romania - "Vrem sa castige un roman!"

de Sorin Anghel    |    16 Aug 2005   •   00:00
BCR Open Tenis Romania  -  "Vrem sa castige un roman!"

Organizatorii turneului de la Bucuresti, dotat cu premii in valoare de 302.000 de euro, isi doresc ca editia din acest an sa fie castigata de un roman.

SARBATOARE. Organizatorii isi doresc un roman in postura de castigator al turneului care se va desfasura in perioada 10-18 septembrie la arenele BNR din Bucuresti. "Este o editie aniversara, pentru ca se implinesc 10 ani de cand turneul de la Bucuresti se afla sub patronajul direct al lui Ion Tiriac. Ne dorim sa avem in postura de castigator un jucator roman. Pana acum turneul a reprezentat o trambulina pentru jucatorii care au ajuns apoi in Top 10 ATP", a spus Bogdan Enoiu, unul dintre organizatorii turneului.

VALOARE. "Turneul cuprinde jucatori valorosi, printre care David Ferrer, Jose Acasuso sau Alberto Martin, tenismeni care au mai castigat BCR Open Tenis. Bogdan Enoiu a avut discutii cu jucatorii aflati printre primii zece in clasamentul ATP", a declarat Dumitru Haradau, vicepresedintele FR Tenis. Jucatorii vizati sunt Mariano Puerta, locul 10, si Gaston Guedio, locul 7. Cei doi urmeaza sa dea un raspuns saptamana viitoare, urmand sa primeasca cate un wild-card din partea organizatorilor. La fel ca si Andrei Pavel (foto), care, conform organizatorilor, a uitat sa se inscrie la turneu. (Sorin Anghel)

SPECTACOL
La 13 septembrie, organizatorii au programat un meci demonstrativ intre croatul Goran Ivanisevici si austriacul Thomas Muster. Meciul va fi unul special pentru croat, care in acea zi va sarbatori implinirea varstei de 34 de ani. In ultima zi a turneului, spectatorii vor putea urmari un meci demostrativ la dublu, cu Mansour Bahrami - Ilie Nastase si doi jucatori romani ce vor fi anuntati ulterior. In calificari, intrarea spectatorilor va fi libera, preturile biletelor pentru celelalte zile de concurs fiind: luni - 5 lei noi, marti - 50 lei noi, miercuri si joi - 10 lei noi, vineri, sambata si duminica - 15 lei.

×
Subiecte în articol: sport