x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Becali: Un nume al bunul simţ - video

Becali: Un nume al bunul simţ - video

15 Feb 2009   •   00:00

Invitat la sport.ro, Ioan Becali s-a enervat pe moderatorul Emanuel Terzian, l-a jignit, a vrut să-l lovească cu lavaliera şi cu o sticlă de apă şi a părăsit intempestiv emisiunea.



Prezent în studioul emisiunii Informaţia, de la sport.ro, impresarul Ioan Becali a avut aseară o reacţie violentă la adresa moderatorului Emanuel Terzian! Acesta discuta cu Cristian Borcea, care intervenise telefonic, despre transferuruile dubioase de la Dinamo din anii 1999-2005.

Dosarul, întocmit de DNA, se află în Istanţă. Printre inculpaţi se află şi cei doi, Cristian Borcea şi Ioan Becali. "Găsiţi-mi voi, Manolo, doi juniori pe care să-i dau acum cu 70.000 de dolari, cum am făcut cu Codrea!", a spus Borcea. "Da, dar să ne prezinte şi nouă domnul Ioan Becali două firme olandeze, d-alea, off-shore!", a venit răspunsul.

A fost momentul cînd Ioan Becali a reacţionat violent, vulgar, golăneşte: "Eşti tu mai deştept decît procurorii. Nu te mai da aşa deştept că mănînci c...t aici! Te c...i pe tine că eşti un prost! Du-te dracu că-ţi dau şi cu asta în cap". Şi-a scos lavaliera, în timp ce continua să-l jignească. Apoi a încercat să-l lovească. Prima dată cu lavaliera, apoi cu o sticlă de apă,  după care a părăsit studioul înjurînd.
gsp.ro


Comentariile sunt de prisos. Evident, şi media are partea sa de vină, contribuind aproape de obsesie la umplerea spaţiului public, în special în domeniul sportiv, cu personaje atavice, colerice şi pline de "personalitate".

×
Subiecte în articol: sport