x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Beckham, huiduit copios în timpul amicalului dintre LA Galaxy şi AC Milan (Video)

Beckham, huiduit copios în timpul amicalului dintre LA Galaxy şi AC Milan (Video)

20 Iul 2009   •   00:00

Internaţionalul englez David Beckham are zile din ce în ce mai grele la Los Angles Galaxy. După ce în vara lui 2007 era primit ca un zeu în Oraşul Îngerilor, acum fostul fotbalist de la Manchester United şi Real Madrid este tot mai hulit de fani. Aşa s-a întâmplat şi la amicalul dintre Galaxy şi AC Milan, formaţie la care Beckham a insistat să fie împrumutat în prima jumătate a acestui an.




La partida ce a avut loc duminică şi s-a încheiat cu scorul de 2-2, Beckham a fost huiduit în repetate rânduri de suporterii americani, scrie Agerpres. Aceştia nu au revenit la sentimente mai bune nici atunci când englezul s-a aflat la originea celor două goluri înscrise de Galaxy, nici la pauză, când fotbalistul a încercat să stea de vorbă cu ei.

Imediat după încheierea primei reprize, mijlocaşul englez s-a îndreptat spre suporterii care au afişat bannere contra sa şi au scandat împotriva lui, dar rezultatul nu a fost cel scontat. Mai mult, un spectator a reuşit să ajungă pe gazon pentru a se răfui cu Beckham, însă el a fost capturat imediat de oamenii de ordine.

"El mi-a strigat lucruri nu foarte drăguţe, a depăşit orice limită şi atunci i-am spus: trebuie să te calmezi şi să vii să îmi strângi mâna, moment în care el a intrat pe gazon. Dar nu este nimic, nu poţi să fii pe placul tuturor", a declarat Beckham la finalul întâlnirii.

Tratamentul de care se "bucură" acum Beckham este, se pare, preţul pe care trebuie să-l plătească pentru dorinţa de a juca în Europa pentru a rămâne în circuitul naţionalei Angliei. După ce la începutul anului starul englez s-a luptat pentru a ajunge la AC Milan, formaţie la care a jucat timp de 5 luni, acum, la revenirea în SUA el a anunţat că la începutul anului viitor, când îi expiră contractul cu Galaxy, va da fuga înapoi pe Bătrânul Continent, unde cu siguranţă va fi dorit de unele dintre cele mai importante cluburi, deşi a ajuns la vârsta de 34 de ani.

Golurile în meciul de duminică au fost marcate de Thiago Silva şi Inzaghi, pentru AC Milan, respectiv de Gordon şi Bryan Jordan, pentru LA Galaxy.

×
Subiecte în articol: sport