x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Benfica l-a vrut, Porto l-a luat / Alvaro Pereira, coleg cu Săpunaru!

Benfica l-a vrut, Porto l-a luat / Alvaro Pereira, coleg cu Săpunaru!

de Ovidiu Ciutescu    |    04 Iun 2009   •   00:00
Benfica l-a vrut, Porto l-a luat / Alvaro Pereira, coleg cu Săpunaru!
Sursa foto: VADIM GHIRDA/AP

"În afară de Benfica mai avem două propuneri de la cluburi importante din Europa care oferă aproximativ patru milioane de euro pentru Pereira", declara în urmă cu câteva zile pentru jurnalul.ro Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj. Ei bine, începând de astăzi, fundaşul stânga al echipei din Gruia a devenit jucătorul lui FC Porto.



Iuliu Mureşan se află chiar la Porto, loc unde va parafa înţelegerea de tranfer. Venit la CFR în 2008 pentru 2,5 milioane de euro, uruguayanul de 24 de ani pleacă la echipa la care evoluează şi românul Cristi Săpunaru pentru aproximativ 4 milioane de euro. Jucătorul va rămâne în coproprietate cu CRF Cluj, fiecare parte urmând să deţină 50% din drepturile federative. Mureşan se pare că încearcă să revină la Cluj nu cu bani - diferenţa din această sumă, ci cu un jucător care să acopere partea de două milioane de euro pe care o poate primi din înţelegerea parafată.



"Sunt foarte fericit. Decizia a fost una foarte rapidă, dar una foarte bună. Mi-a trebuit doar 4 minute să semnez contractul. M-am transferat la cea mai bună echipă din Portugalia" - Alvaro Pereira

×
Subiecte în articol: sport