x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Besiktas ramane pe panta descendenta

Besiktas ramane pe panta descendenta

05 Mar 2004   •   00:00

Drumul european al lui Besiktas s-a terminat miercuri seara in fata Valenciei. Cu Daniel Pancu si Adrian Ilie titulari, formatia antrenata de Mircea Lucescu a pierdut pe "Inonu", desi spaniolii au aliniat o echipa de rezerve.

Turcii au primit cele doua goluri in minutul 11 al fiecarei reprize. Angulo a deschis scorul in prima parte, pentru ca Sanchez sa rezolve calificarea ibericilor dupa pauza. Desi dezamagit de rezultat, Mircea Lucescu s-a declarat multumit ca Besiktas si-a creat o anumita reputatie, care i-a obligat pe spanioli sa se apere pe "Inonu".

GRESELI. "Adios Europa", a titrat cotidianul "Sabah". "Lucescu, despre care spuneam ca este fricos, a fost nu curajos, ci cu adevarat nebun. Spunea ca se va baza pe defensiva, dar a folosit patru atacanti. Pana si portarul Cordoba era un fel de libero. Rafa Benitez nu a cazut insa in capcana. Dimpotriva, a blocat atacurile realizate in urma acestei tactici nebunesti a romanului", scrie "Sabah". In schimb, "Milliyet " considera ca Mircea Lucescu a facut greseli incredibile pentru ca l-a trimis pe teren pe Giunti, nerefacut complet, si pentru ca nu a luat nici o masura impotriva lui Angulo.

DOAR 2. Cristi Chivu si Alin Stoica sunt singurii jucatori romani care merg mai departe in Cupa UEFA. Nici unul nu a evoluat insa miercuri seara. AS Roma a trecut cu 2-0 de Gaziantep, in timp ce Bruges s-a calificat dupa 0-0 la Debrecen. In afara lui Pancu si Ilie, singurul roman care a jucat in mansa a doua a turului 3 al competitiei a fost Ovidiu Petre, la Galatasaray. Conform presei turce, ex-bancarul este dorit la Hamburg de Klaus Topmoller, care a fost prezent miercuri seara la meci.

Hagi la Galata?

Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim, a declarat ca intentioneaza sa demisioneze, dupa ce echipa sa a pierdut cu 3-0 la Villarreal. El nu vrea sa renunte imediat, ci la finalul sezonului. "Aksam" scrie ca, daca Terim va demisiona, pentru postul de antrenor principal ar fi favorit Gica Hagi.
( DELIA GOMOESCU )

×
Subiecte în articol: sport