x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Blitzquotidiano: Chivu a fost ridiculizat de Santana

Blitzquotidiano: Chivu a fost ridiculizat de Santana

11 Apr 2010   •   00:00

Site-ul blitzquotidiano.it a scris că fundaşul român Cristian Chivu a fost ridiculizat de Mario Santana în partida pe care Inter Milano a terminat-o la egalitate, în deplasare, scor 2-2, cu Fiorentina, în etapa a 33-a a campionatului Italiei. "Partidă negativă din partea jucătorului român. Chivu a fost ridiculizat de Santana", a scris blitzquotidiano.it.

"Românul a ieşit după prima repriză. El nu este în formă maximă şi a greşit mult în defensivă. Partea stângă, acolo unde Chivu a evoluat în prima repriză, a fost foarte bine folosită de Fiorentina", a scris goal.com.

"Introdus pe teren în ultimul moment, după accidentarea lui Stankovici, românul s-a dovedit a nu fi pregătit mental şi a greşit la golul marcat de Keirrison", a notat şi agenţia Datasport.

De asemenea, cotidianul Il Sussidiario a scris: "De pe partea unde a jucat Chivu au apărut cele mai periculoase acţiuni ale Fiorentinei şi primul gol al meciului marcat de Keirrison. Schimbarea sa la pauză a fost justă".

Chivu a fost titular şi a fost schimbat la pauză cu Balotelli. Internaţionalul român a primit un cartonaş galben în minutul 38 şi va fi suspendat pentru următoarea etapă, atunci când Inter o va întâlni pe Juventus Torino.

×
Subiecte în articol: redactie