x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Boloni va semna cu Al Wahda

Boloni va semna cu Al Wahda

24 Mai 2010   •   00:00

Antrenorul român Ladislau Boloni se va deplasa în această săptămână în Emiratele Arabe Unite pentru a semna un contract cu campioana acestei ţări, Al Wahda.

Boloni, despre care s-a scris că ar putea antrena din vară pe FC Porto sau Hajduk Split, îl va înlocui la conducerea tehnică formaţiei arabe pe austriacul Josef Hickersberger, cel care a calificat echipa la Campionatul Mondial al Cluburilor.

"Noul antrenor va sosi în această săptămână pentru a completa formalităţile şi să stabilească programul de antrenament înainte de stagiul de pregătire de trei săptămâni pe care echipa noastră îl va efectua în Germania, începând cu 22 iulie", a declarat pentru cotidianul local The National directorul executiv adjunct al clubului, Khaled Awadh.

Căpitanul echipei Al Wahda, Haider Ali, a afirmat că el şi coechipierii lui erau dispuşi să colaboreze cu orice antrenor pentru a obţine cele mai bune rezultate posibile. "Am colaborat cu mai mulţi antrenori, atât la echipa de club, cât şi la naţională, şi fiecare are un stil propriu. Deci nu contează, atâta timp cât ne adaptăm cu toţii unui sistem pentru a obţine cele mai bune rezultate. Boloni a antrenat Al Jazira şi a făcut acolo o treabă bună. Am văzut cu toţii cum munceşte şi sperăm să îl putem ajuta să obţinem rezultatele pe care ni le dorim", a precizat Haider Ali.

În vârstă de 57 de ani, Ladislau Boloni a fost antrenorul echipei Al Jazira în sezonul 2007/2008, după care a preluat conducerea tehnică a echipei belgiene Standard Liege. În luna februarie, el a demisionat de la fosta campioană a Belgiei din cauza rezultatelor slabe.


×
Subiecte în articol: sport