x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Brazilianul Robinho, acuzat de viol

Brazilianul Robinho, acuzat de viol

28 Ian 2009   •   00:00
Brazilianul Robinho, acuzat de viol

Atacantul echipei engleze de fotbal Manchester City, brazilianul Robinho, este cercetat de poliţie pentru un presupus viol, care s-ar fi petrecut pe 14 ianuarie, în salonul VIP al unui club de noapte din Leeds, informează presa britanică, citată de Agerpres.



Fostul component al formaţiei spaniole Real Madrid a fost reţinut şi interogat de poliţia din West Yorkhire în legătură cu acest caz, în noaptea de marţi spre miercuri, însă jucătorul a negat orice acuzaţie de agresiune sexuală, fiind eliberat ulterior pe cauţiune."Robinho neagă categoric orice acuzaţie că ar fi comis vreo infracţiune şi este dipus să colaboreze cu poliţia", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de purtătorul de cuvânt al fotbalistului brazilian, Chris Nathaniel. La câteva zile după această persupsă agresiune sexuală, atacantul brazilian a părăsit cantonamentul din Tenerife (Spania), în care se afla împreună cu coechipierii săi de la Manchester City, invocând anumite "probleme personale".
Potrivit cotidianului The Sun, reprezentanţii poliţiei au vrut să discute cu Robinho după acest stagiu de pregătire, însă au aflat cu uimire că fotbalistul a plecat din Spania la Sao Paulo, în Brazilia. Jucătorul a revenit în Marea Britanie în cursul zilei de duminică, la bordul unui avion privat, trimis de conducătorii clubului Manchester City. (V.A.)

×
Subiecte în articol: sport