x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Bref

Bref

13 Feb 2004   •   00:00
ANGLIA / Adi Mutu a fost titular in meciul pe care Chelsea l-a castigat cu 2-0, in deplasare, in fata lui Portsmouth, in etapa a 25-a din Premier League. Mutu a fost coautor al primului gol reusit de Scott Parker si a fost inlocuit in minutul 62 cu argentinianul Hernan Crespo, autorul celui de-al doilea gol.

FRANTA / Viorel Moldovan a marcat doua goluri in meciul castigat de FC Nantes cu 4-0 in fata format iei de liga a treia Brest, in optimile de finala ale Cupei Frantei. Moldovan a inscris in minutele 10 si 58 din penalty. In "sferturi " merge si echipa lui Boloni, Rennes, invingatoare cu 7-6 in fata lui Toulouse, dupa loviturile de departajare.

SPANIA / Real Madrid s-a calificat in finala Cupei Spaniei, desi a pierdut, 0-1, in intalnirea cu Sevilla. In tur, la Madrid, Real invinsese cu 2-0.

ITALIA / Lazio s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a invins cu 4-0, pe AC Milan. Romanii castigasera cu 2-1 si in tur. Lazio va juca in ultimul act al competit iei cu invingatoarea meciului Inter - Juventus (in tur 2-2).

×
Subiecte în articol: sport