x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Buni, dar de dat!

Buni, dar de dat!

de Marius Mihalcea    |    03 Feb 2010   •   00:00

Claudiu Keşeru, Adrian Piţ şi Claudiu Melinte au, de la începutul acestei săptămâni, încă un lucru în comun, pe lângă faptul că sunt jucători români care activează în străinătate. Toţi au fost împrumutaţi de echipele lor la grupări mult mai modeste.



Valoarea îndoielnică a jucătorilor români care ajung, nu se ştie prin ce minune, să evolueze în campionatele bine cotate din străinătate se face din nou simţită. Practic, doar Chivu, Mutu, Radu Ştefan şi Codrea, toţi în Italia, şi Marica, în Germania, ţin steagul sus. În rest, numai deziluzii.

Fost internaţional de tineret al României, Claudiu Keşeru nu-şi găseşte nicicum locul la FC Nantes. Astfel, deşi activează în liga a doua franceză, "canarii" s-au debarasat din nou de serviciile atacantului nostru, pe care l-au împrumutat până la vară lui Angers, formaţie din acelaşi eşalon. Keşeru mai fusese împrumutat până acum la Libourne şi la Tours. Aceeaşi soartă au împărtăşit-o şi Adrian Piţ, atacantul celor de la AS Roma, şi Claudiu Melinte, fundaş legitimat la US Palermo. Piţ a fost cedat până la vară în Serie B, la Triestina, în vreme ce Melinte va evolua în aceeaşi perioadă de timp la Piacenza, unde a ajuns la schimb cu un jucător al cărui nume, Marco Calderoni, spune la fel de puţine. În acest timp, Dorin Goian şi George Ogăraru, jucători de naţională, lustruiesc băncile de rezerve la Palermo, respectiv la Ajax.

×
Subiecte în articol: sport