x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Câinii", la control!

"Câinii", la control!

de Marius Mihalcea    |    28 Apr 2010   •   00:00
"Câinii", la control!
Sursa foto: Ionuţ Anghel/Agerpres

Forţată de împrejurări, conducerea grupării din Ştefan cel Mare i-a reprimit în lot pe absolut toţi jucătorii care, după meciul de Cupă cu CFR, s-au pus de-a curmezişul intereselor echipei, într-un fel sau altul.

Rând pe rând, au revenit sub comanda lui Ţălnar recalcitranţii N'Doye şi Bratu şi dezertorii Alexe, Adrian Cristea, Boştină, Zicu şi Mărgăritescu. Această decizie, a subliniat preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, este doar cu titlu provizoriu şi are menirea de a nu pune în pericol ultimul obiectiv al lui Dinamo, ocuparea la finalul campionatului a unui loc de Europa League.

Mai departe însă, Nicolae Badea nu s-a mai arătat deloc dispus să înghită derapajele de comportament ale jucătorilor. "Aceste cinci etape rămase de disputat sunt şi etape de selecţie. Cine doreşte să continue cu Dinamo va avea posibilitatea să arate că vrea şi poate s-o facă. Cine doreşte să fie fidel acestui club va trebui să arate acest lucru în pregătire, în teren, dar şi în activitatea extrasportivă. Dacă cineva nu doreşte să continue la Dinamo, avem cu toţii, conducători şi jucători, maturitatea necesară să ne despărţim şi fiecare să meargă pe drumul său într-o manieră civilizată", a declarat Badea, care a precizat apoi că jucătorii care au provocat răscoala de la Cluj nu vor scăpa nicidecum nepedepsiţi: "Abaterile individuale, nu numai ale celor patru jucători, inclusiv ale lui Alexe, N'Doye, Bratu, Kone şi Diabate, vor fi sancţionate în conformitate cu gravitatea lor".

 

Mutaţi la un loc
În ideea de a-i ţine laolaltă pe fotbalişti şi a împiedica astfel ieşirile în decor ale unuia sau altuia dintre ei, şefii lui Dinamo au găsit deja o soluţie. Aceştia au încheiat un parteneriat de imagine cu o companie spaniolă care deţine un mix rezidenţial de apartamente şi birouri de înaltă calitate unde vor locui pe viitor mai toţi jucătorii echipei care nu sunt din Bucureşti. Primii trei, Vranjkovici, Andrei Cristea şi Molinero, şi-au luat deja în primire apartamentele. Derby-ul rundei 30, Rapid - Dinamo, care se va disputa duminică, 2 mai (ora 20:30, Digi Sport), va fi condus de Ovidiu Haţegan.

×
Subiecte în articol: sport