x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Câinii" şi-au găsit naşul!

"Câinii" şi-au găsit naşul!

de Marius Mihalcea    |    12 Apr 2010   •   00:00
"Câinii" şi-au găsit naşul!
Sursa foto: Cristian Preda/Intact Images/Gazeta Sporturilor

În urma remizei albe înregistrate aseară în Ştefan cel Mare, trupa lui Cornel Ţălnar aproape că şi-a luat adio de la titlu. Calculele matema­tice sunt singurele care îi mai ţin în viaţă pe "câini". Atât şi nimic mai mult.

Ca şi anul trecut, visurile de mărire ale "câinilor" au fost spulberate de gruparea de sub Tâmpa. Atunci, în penultima etapă, Braşovul a plecat în­vin­gătoare din Groapă, 2-0, şi a direcţionat titlul spre Urziceni. Acum, când mai sunt şapte runde, a fost 0-0, dar efectul este cam acelaşi. A recunsocut-o, imediat după meci, Gabriel Torje. "Am avut o mul­ţime de ocazii, dar le-am dat cu picio­rul. Neşansa a făcut să nu învingem în ultimele meciuri. Cu aceste semieşecuri s-au dus şansele noastre la titlu!", a de­clarat mijlocaşul. Mai optimist, Cornel Ţălnar încă speră. "Trebuie să fim tari şi să mergem înainte! E un lucru negativ că am pierdut două puncte pe teren propriu, dar campionatul încă se joacă, se va juca până în ultima etapă", a spus an­trenorul "roşi-albilor".  


NICULESCU = ULISE
"Cât timp numărul de puncte care ne despart de prima clasată poate fi recuperat, eu încă sper la titlu. Dar e greu de jucat cu mai puţini atacanţi şi fără fundaşi laterali pe faza ofensivă. Molinero şi Pulhac nu au reuşit să-şi depăşească adversarii direcţi şi să creeze pericol pe benzi. Marius Niculae nu a avut mingi, ne-a lipsit ritmul de joc în atac. Eu l-aş fi schimbat pe Molinero, e un băiat drăguţ, se plimba cu caleaşca prin Toledo şi nu mi s-a părut că a contat în acest meci. Cine nu riscă nu are cum să câştige. Se fac schimbări de dragul schimbărilor. Cu barba pe care a afişat-o, Claudiu Niculescu seamănă cu Ulise", a radiografiat jocul de aseară administratorul delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu.

×
Subiecte în articol: sport