x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Calificarea se joacă

Calificarea se joacă

de Vlad Ionescu    |    03 Apr 2008   •   00:00
Calificarea se joacă

Arsenal şi Liverpool au terminat la egalitate, 1-1, iar Fenerbahce a învins cu 2-1 pe Chelsea. Totul se va decide săptămâna viitoare.

 

LIGA CAMPIONILOR - Chelsea s-a împiedicat la Istanbul

 

Arsenal şi Liverpool au terminat la egalitate, 1-1, iar Fenerbahce a învins cu 2-1 pe Chelsea. Totul se va decide săptămâna viitoare.

Meci de mare spectacol aseară, la Londra, oferit de două echipe engleze în formula de start a că­ro­ra nu s-au regăsit decât doi jucători insulari. Gazdele au deschis scorul prin Adebayor (’23),  dar bucuria lor a fost de scurtă durată, deoarece Kuyt a restabilit egalitatea după doar trei minute. Arsenal a dominat cu insistenţă în repriza secundă, şi-a creat câteva ocazii clare, a cerut şi un penalty pentru un fault la Hleb, dar scorul a rămas 1-1. Liverpool este acum favorită la calificare, chiar dacă Arsenal a demonstrat că poate juca bine şi în deplasare.

Seria rezultatelor pozitive ob­ţi­nu­te de echipele vizitatoare s-a întrerupt la Istanbul, unde Fenerbahce a dispus cu 2-1 de Chelsea, după ce englezii au condus cu 1-0 prin autogolul lui Deivid. După pauză campioana Turciei a dat lovitura prin Kazim şi acelaşi Deivid, reuşind să-şi păstreze invincibilitatea pe teren propriu.

 

Sferturi de finală – prima manşă

 

Marţi

AS Roma – Man. United     0-2

Cristiano Ronaldo ’39, Rooney ’66

Schalke – FC Barcelona           0-1

Bojan ’12

Partidele retur vor avea loc

la 9 aprilie.

Ieri

Arsenal – Liverpool      1-1

Adebayor ’23/ Kuyt ’26

Fenerbahce – Chelsea  2-1

Kazim ’64, Deivid ’81/ Deivid ’13 – aut.

Meciurile retur vor avea loc la 8 aprilie.

×
Subiecte în articol: sport