x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cartu, demis dupa Partizan

Cartu, demis dupa Partizan

17 Aug 2004   •   00:00

La finalul partidei tur cu Partizan Belgrad, scor 0-0, din cadrul turului II preliminar al Cupei UEFA, antrenorul Otelului Galati, Sorin Cartu, a rabufnit din nou la adresa presedintelui Nicolai Boghici pe care l-a catalogat drept "un om de nimic".

DANIEL IVAN

De asemenea, tehnicianul i-a jignit si pe unii dintre fotbalisti, fara a da insa nume, numindu-i "ciurucuri".

ASTEPTARE. Oficialul galatean nu i-a raspuns cu aceeasi moneda lui Cartu: "Prefer sa tac si sa astept returul cu Partizan. Acum nu este momentul sa-i raspund acestui om. Baietii au nevoie de liniste la echipa". Surse apropiate gruparii de la Dunare sustin insa ca tehnicianul va fi demis imediat dupa dubla cu sarbii, indiferent de rezultat.

CONSPIRATIE? Nici presedintele Boghici nu mai e dorit la Galati, motivul fiind dictat de faptul ca l-a demis pe vicepresedintele Vali Stefan. "Despre Vali Stefan o sa spun totul la momentul oportun. Daca sponsorii vor dori sa plec, o voi face, nu ma cramponez de aceasta functie. Dar sa nu se uite ca eu am reusit, dupa discutii cu oamenii din conducerea ISPAT-SIDEX, sa suplimentez suma sponsorizarii de la 725.000 de dolari la 1,2 milioane", a precizat Boghici. Se pare ca in club exista o conspiratie impotriva sa: "Eu stiu si care sunt acele persoane. Dar, repet, dupa returul cu Partizan se va afla totul".

×
Subiecte în articol: sport