x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cerere inedită în căsătorie: Doi atleți slovaci s-au logodit la mondialele de atletism chiar la linia de sosire

Cerere inedită în căsătorie: Doi atleți slovaci s-au logodit la mondialele de atletism chiar la linia de sosire

de Redacția Jurnalul    |    24 Aug 2023   •   21:34
Cerere inedită în căsătorie: Doi atleți slovaci s-au logodit la mondialele de atletism chiar la linia de sosire

Cu toate că Hana Burzalova nu a câștigat o medalie după ce a terminat pe locul 28 în proba de 35 de kilometri marș la Campionatele Mondiale de atletism, slovaca s-a bucurat de o zi memorabilă după ce coechipierul Dominik Cerny a cerut-o în căsătorie la linia de sosire.

Cerny, care a terminat pe locul 19, în ciuda unui timp record personal în cursa masculină, a îngenuncheat cu un inel de logodnă chiar în momentul în care Burzalova se apropia de linia de sosire.

Burzalova, vizibil surprinsă când a trecut linia de sosire, a fost copleșită de emoție înainte de a spune da, în timp ce Cerny a ridicat pumnul în semn de sărbătoare înainte de a se ridica în picioare în aplauzele asistenței.

Burzalova a avut totuși prezența de spirit ca la trecerea liniei de sosire să își oprească cronometrul pentru a consemna cel mai bun timp al ei din acest sezon, înainte de a spune da.

(sursa: Mediafax)

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: casatorie atletism