x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cascadorii răsului

Cascadorii răsului

de Daniel Stan    |    22 Oct 2007   •   00:00
Cascadorii răsului

Timişorenii s-au impus detaşat intr-un meci in care oaspeţii au condus cu 1-0, insă au cedat in doar căteva minute pe greşeli pe care rar le vezi chiar şi in curtea şcolii.

"POLI" Ştiinţa - Oţelul 4-1 - pe măna portarilor


Timişorenii s-au impus detaşat intr-un meci in care oaspeţii au condus cu 1-0, insă au cedat in doar căteva minute pe greşeli pe care rar le vezi chiar şi in curtea şcolii.

La fel ca in partida cu Dinamo, din Ştefan cel Mare, gălăţenii au inceput jocul ofensiv şi au deschis scorul prin Daniel Stan (’34). Ce a urmat insă rar se poate vedea la o echipă de Liga 1 şi cu pretenţii.

COŞMAR. La o fază banală, fundaşul oaspeţilor, Sergiu Costin, a trimis mingea spre portarul Borş, care a luftat şi Timişoara a restabilit egalitatea (’38). La doar căteva minute, acelaşi goalkeeper a prins o pasă a unui coechipier, a urmat "indirecta" din careu şi Mc Kain a marcat pentru 2-1. "Sunt credincios şi nu am făcut rău nimănui, dar am fost de cascadorii răsului. Am primit nişte goluri pentru care nu am cuvinte", a declarat antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş. Coşmarul acestuia era departe de a se fi incheiat la pauză. L-a introdus pe Gribauskas in locul lui Borş, dar asta nu l-a impiedicat pe Karamian să marcheze direct din corner. "Cu asemenea cascadorii suntem cu moralul la pămănt. Sperăm să nu ajungem la retrogradare", a incheiat Grigoraş. De partea cealaltă, timişorenii erau fericiţi. "Este adevărat, au fost două reprize diferite şi am avut mare noroc cu gafa mare a portarului Borş. Dar suntem fericiţi că am căştigat şi că ne menţinem in lupta pentru titlu", a concluzionat tehnicialul lui "Poli", Duşan Uhrin jr. De asemenea, principalul finanţator al timişorenilor, Marian Iancu, a spus că echipa sa a avut şansă: "Nu ştiu ce s-ar fi intămplat fără greşeala gălăţenilor. Am invins cu noroc".

daniel.stan@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport