x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul "Bricheta" se va judeca luni, 21 aprilie, la CAF

Cazul "Bricheta" se va judeca luni, 21 aprilie, la CAF

16 Apr 2008   •   00:00

Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, ultima instanţă fotbalistică internă, va judeca în cadrul şedinţei de luni memoriul depus de FC Rapid în cazul "Bricheta", după ce Comisia de Apel a FRF a respins solicitarea grupării giuleştene.



Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, ultima instanţă fotbalistică internă, va judeca în cadrul şedinţei de luni memoriul depus de FC Rapid în cazul "bricheta", după ce Comisia de Apel a FRF a respins solicitarea grupării giuleştene.
Comisia de Apel a FRF a respins săptămâna trecută memoriul prin care FC Rapid a contestat decizia Comisiei de Disciplină de a acorda Stelei victoria la masa verde, scor 3-0, în derby-ul din etapa a 24-a a Ligii I, întrerupt în minutul 74, la scorul de 1-0. Arbitrul Alexandru Deaconu a suspendat meciul Rapid - Steaua, în minutul 73, la scorul de 1-0, după ce a fost lovit cu o bricheta aruncata din tribună. Oficialii rapidişti au cerut Comisiei de Disciplină a FRF reluarea jocului din minutul 73, de la scorul de 1-0 pentru Rapid, în timp ce steliştii au solicitat să câştige meciul cu scorul de 3-0, la masa verde.
 Comisia de Disciplină a FRF a decis, în 29 martie, să acorde victoria Stelei, cu scorul de 3-0. De asemenea, clubul Rapid a fost sancţionat cu organizarea a două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise şi cu o penalitate de 53.500 lei. Astfel, echipa giuleşteană a jucat fără spectatori meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a 26-a a Ligii I, şi pe cel cu Poli Iaşi, din etapa 28. Ulterior, Comisia de Apel a FRF a păstrat sanctiunea de 3-0 la masa verde pentru stelisti. Curtea de Arbitraj pentru Fotbal este ultima instanta fotbalistica interna, la care se poate ataca decizia.

×
Subiecte în articol: sport