x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul "Varga – Bălan": Iarăşi la Disciplină!

Cazul "Varga – Bălan": Iarăşi la Disciplină!

de Marius Mihalcea    |    08 Apr 2010   •   00:00
Cazul "Varga – Bălan": Iarăşi la Disciplină!
Sursa foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins ieri ca neîntemeiat memoriul grupării Rapid împotriva hotărârii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor în cazul jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan.



Învârtitul în jurul cozii. Este o practică ajunsă la perfecţiune în fotbalul românesc atunci când vine vorba despre împărţirea dreptăţii.

Şi de la care, nici că se putea altfel!, cazul "Varga - Bălan" nu se abate un milimetru. Aşadar, după ce a fost plimbată de colo-colo, speţa a ajuns de unde a plecat. Adică la Comisia de Disciplină a LPF, care o va analiza iarăşi mâine, de la ora 17:00.

"Mă aşteptam să ne respingă memoriul, nu e nici o surpriză pentru mine. Dar chiar şi după această decizie mai avem speranţe, pentru că noi vom merge până la capăt. E trist că se întâmplă aşa ceva în fotbalul românesc, dar n-avem ce face", a comentat preşedintele Consiliului de Administraţie al grupării giuleştene, Ioan Taban, după ce Comisia de Recurs a menţinut hotărârea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor, apreciind că "Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu şi-au exercitat dreptul de joc în mod regulamentar în meciul Rapid - FC Timişoara 1-0".

FC Timişoara a contestat la 8 martie la Comisia de Disciplină a LPF dreptul de joc al fotbaliştilor Varga şi Bălan, aduşi de Rapid de la Sportul, în partida directă din etapa a 20-a, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările celor doi. Oficialii grupării bănăţene se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde.

×
Subiecte în articol: sport