x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cazul "Varga-Bălan" se judecă joi

Cazul "Varga-Bălan" se judecă joi

de Marius Mihalcea    |    21 Apr 2010   •   00:00
Cazul "Varga-Bălan" se judecă joi
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

La cererea Timişoarei, Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a amânat pentru joi judecarea memoriului înaintat de Rapid la decizia Comisiei de Disciplină din cadrul aceluiaşi for.



Comisia de Disciplină a LPF a decis, la 9 aprilie, ca echipa Rapid să piardă cu scorul de 3-0 meciul cu FC Timişoara, din etapa a 20-a a Ligii 1, considerând că Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în respectiva partidă, pe teren 1-0 pentru giuleşteni. Oficialii grupării de lângă Podul Grant au atacat această decizie, dar, la solicitarea Timişoarei, judecarea memoriului, care ar fi trebuit să se ţină ieri, a fost amânată.

"Judecarea memoriului nostru la Comisia de Recurs a fost amânată pentru joi la cererea celor de la FC Timişoara, care au susţinut că au primit târziu informarea de la ligă şi nu s-au putut pregăti suficient", a declarat ieri preşedintele CA al rapidiştilor, Ioan Taban.


Arbitrează Colţescu
Derby-ul etapei a 29-a a Ligii 1, meciul din Ghencea dintre Steaua şi FC Timişoara, ocupantele locurilor doi, respectiv cinci, va fi condus de o brigadă de arbitri care-l va avea la centru pe Sebastian Colţescu. Craioveanul va fi ajutat de asistenţii Aurel Oniţă (Constanţa) şi Dorin Mudura (Oradea). Partida Steaua - FC Timişoara va avea loc duminică, 25 aprilie, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în direct la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: sport