x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CE Gimnastică - Doar cinci medalii la europene

CE Gimnastică - Doar cinci medalii la europene

01 Mai 2007   •   00:00
CE Gimnastică - Doar cinci medalii la europene

Sportivii români prezenţi la CE de la Amsterdam au cucerit o medalie de argint şi una de bronz în prima reuniune a finalelor pe aparate.

Loviţi de ghinion

România a cucerit trei medalii de argint şi două de bronz la Campionatele Europene ce s-au încheiat ieri la Amsterdam. Bilanţul este sub cel de anul trecut, când s-au obţinut patru titluri continentale, dar el poate fi explicat prin seria incredibilă de accidentări care i-a lovit pe sportivii noştri în ziua finalelor pe aparate.

După argintul câştigat la individual de Sandra Izbaşa, în ultima reuniune reprezentanţii noştri au mai urcat de patru ori pe podium. Steliana Nistor a cucerit medalia de argint la paralele, la bârnă Izbaşa a fost a doua, iar Nistor a ocupat locul al treilea, în timp ce Flavius Koczi a luat bronzul la cal cu mânere.

NEşANSĂ.Marian Drăgulescu, principala noastră speranţă la aur, era cotat ca favorit la două aparate, dar un ghinion teribil l-a îndepărtat de podium. În finala la sol, el a suferit o lovitură în zona cervicală şi nu a mai putut continua, deoarece şi-a simţit picioarele amorţite. În ciuda acestei accidentări, "Marocanul" şi-a încercat şansa şi la sărituri. A primit cea mai mare notă din concurs la săritura care-i poartă numele, dar a ratat aterizarea la al doilea exerciţiu, ocupând în final locul patru. Nici Izbaşa nu a fost scutită de necazuri, recidivarea unei mai vechi accidentări la gleznă împiedicând-o să concureze în finala la sol, probă la care deţinea titlul continental.

×
Subiecte în articol: sport