x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cearta la Vaslui

Cearta la Vaslui

04 Mar 2004   •   00:00

Principalul finantator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a intrat in conflict cu autoritatile locale dupa ce s-au sistat lucrarile de renovare la Stadionul Municipal,

in aceasta iarna trebuind sa fie montate scaune pe toata arena.

MOTIV. Intre cele doua parti a intervenit raceala in momentul in care Consiliul Local Vaslui a refuzat ca banii rezultati din incasarile bazarului din oras sa fie cheltuiti in folosul echipei de fotbal. "Eu merg la stadion, am cumparat bilet de 20 de milioane, dar acum stau si ma uit ca intrarea este gratuita. Mai mult nu pot sa fac. Nu pot sa spun nimanui sa faca o treaba ilegala legata de fotbal. Sunt oameni care au bani foarte multi, iar eu din salariu nu pot sa intretin echipa", a declarat prefectul judetului Vaslui, Ioan Tibulca, luand apararea autoritatilor locale, aflate sub tutela PSD, partid al carui lider judetean este.

EXPLICATIE. Deranjat de atitudinea nepasatoare a politicienilor, Adrian Porumboiu a ripostat. "Mesajul meu a fost inteles gresit. Eu nu am vrut sa-i determin pe cei care detin fraiele judetului sa faca deturnare de fonduri. Sunt constient ca sunt prioritati mai mari in judet decat fotbalul, cum ar fi constructia de spitale sau scoli, dar sunt foarte multe sume care se irosesc. Nu trebuie sa lasam paianjenii sa creasca in stadion ", a spus Porumboiu.
( SORIN ANGHEL )

×
Subiecte în articol: sport