x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ – AS ROMA / Ultima strigare

CFR CLUJ – AS ROMA / Ultima strigare

de Marius Mihalcea    |    25 Noi 2008   •   00:00
CFR CLUJ – AS ROMA / Ultima strigare

Dacă nu câştigă mâine seară meciul cu vicecampioana Italiei, trupa lui Maurizio Trombetta va spune adio primăverii europene. În schimb, o reeditare a succesului din tur le-ar permite clujenilor să spere chiar la calificarea în "optimile" Ligii. 



La chiar debutul său în Liga Campionilor, pe data de 16 septembrie, campioana României a furnizat una dintre cele mai mari surprize din istoria competiţiei: a învins Roma la ea acasă, scor 2-1. Între timp însă, în ciuda faptului că CFR Cluj a mai înregistrat şi un răsunător rezultat de egalitate, 0-0, cu Chelsea, nimeni alta decât finalista ediţiei trecute, gruparea din Gruia a ajuns ultima în clasamentul grupei, după două eşecuri la rând suferite în faţa lui Bordeaux.

TONY:"S-O FACEM DIN NOU!"

"Nici un meci nu e jucat dinainte şi nu cred că aş putea să dau un pronostic. Champions League este ceva aparte şi pot apărea surprize de proporţii. Dacă ne concentrăm bine şi ne dorim cu orice preţ, cred că putem face un rezultat bun", a prefaţat întâlnirea cu Roma proaspătul internaţional Cristian Panin, care va fi titular marţi seară, pe flancul drept al apărării, în locul accidentatului Tony. "Am făcut-o o dată pe «Olimpico» şi o putem face şi a doua oară. Sper să revină Gabi Mureşan şi Culio, care sunt incerţi, fiindcă e ultima noastră şansă de a mai conta în economia grupei", a declarat unul dintre marii absenţi ai Clujului, portughezul Tony, celălalt fiind atacantul brazilian Didi, ambii accidentaţi.

Roma vine la Cluj fără Panucci

Antrenorul lui AS Roma, Luciano Spaletti, a convocat pentru partida cu CFR Cluj un număr de 22 de jucători. Printre aceştia nu se regăseşte şi Christian Panucci, căpitanul şi marcatorul golului romanilor în meciul tur fiind lăsat acasă din cauza unei accidentări la genunchi. Delegaţia vicecampioanei Italiei va sosi la Cluj azi, la ora 12:30.

"Ne aşteaptă un test important, un meci decisiv. Să nu uităm că Chelsea nu a putut învinge la Cluj! Va fi un meci dificil, într-o atmosferă fierbinte", consideră directorul sportiv al Romei, Daniele Prade.

×
Subiecte în articol: sport cluj