x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Datolo ar putea veni in ianuarie

CFR Cluj - Datolo ar putea veni in ianuarie

de Jurnalul National    |    28 Dec 2007   •   00:00
CFR Cluj - Datolo ar putea veni in ianuarie

După suedezul Dorsin şi argentinianul Dubarbier şi Ruiz, conducerea liderului din Liga 1 a reuşit să perfecteze şi cel de-al patrulea transfer al perioadei de intersezon, cel al mijlocaşului argentinian Jesus Datolo (foto), de la Boca Juniors.

După suedezul Dorsin şi argentinianul Dubarbier şi Ruiz, conducerea liderului din Liga 1 a reuşit să perfecteze şi cel de-al patrulea transfer al perioadei de intersezon, cel al mijlocaşului argentinian Jesus Datolo (foto), de la Boca Juniors. Jucătorul sud-american era monitorizat şi de Steaua, insă ardelenii s-au mişcat mai repede şi au reuşit mutarea.

Â

RAPIDITATE. "Spre deosebire de alţii, care pun ochii pe un jucător, anunţă transferurile şi apoi nu le ies, noi nu vorbim decăt după ce punem totul la punct. Am rezolvat al patrulea transfer din această iarnă, un jucător care va fi prezentat la 7-8 ianuarie. Jucătorul a semnat electronic, ne-am pus de acord cu clubul şi va veni in Romănia in luna ianuarie. Va fi o mare surpriză", spunea preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, fără a dezvălui numele lui Datolo. La răndul său, antrenorul Ioan Andone recunoştea că l-a urmărit pe Datolo. "Pe Datolo il ştiu de mai mult timp, dinainte să apară interesul Stelei. Este un mijlocaş foarte bun, poate juca şi ca al doilea vărf." Mijlocaşul in vărstă de 23 de ani ii costă pe cei de la CFR aproximativ 2,5 milioane de euro, iar salariul său va fi undeva in jurul sumei de 500.000 de euro pe sezon. O dată cu transferurile celor patru jucători, campania de achiziţii a grupării ardelene s-a incheiat, conducătorii clubului din Gruia mişcăndu-se extrem de rapid.

×
Subiecte în articol: sport