x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ - JIUL PETROSANI 0-0 / Primele semne de oboseala

CFR CLUJ - JIUL PETROSANI 0-0 / Primele semne de oboseala

de Sorin Anghel    |    15 Aug 2005   •   00:00

Parcursul european al clujenilor incepe sa aiba repercusiuni asupra jocurilor din campionat. Dupa primele doua etape, in care au intalnit adversari fara pretentii, ceferistii nu au reusit sa obtina decat doua puncte.

IRITAT. Dupa 0-0 cu Jiul Petrosani, antrenorul-jucator Dorinel Munteanu s-a aratat nemultumit de rezultat. "Pot sa-i felicit pe jucatorii mei pentru vointa si pentru daruire, dar nu si pentru rezultat. Ne-a lipsit luciditatea. Am avut in fata un adversar bine organizat, aglomerat in propriul careu. Este al treilea egal pe teren propriu, iar eu sunt total nemultumit", a subliniat Munteanu. Referitor la convocarea sa la echipa nationala pentru meciul cu Andorra, de miercuri, Munteanu a spus, iritat: "Toata lumea ma intreaba de echipa nationala, daca merg, daca nu merg, daca-l egalez pe Hagi sau nu".

FERICIT. Chiar daca s-au temut de meciul de la Cluj, jucatorii din Valea Jiului au reusit sa scoata totusi un punct nesperat. "CFR are cel putin sase jucatori mai buni decat Jiul. Noi avem o echipa tanara, cu jucatori consacrati la nivelul Diviziei B, si stiu ca doar forta grupului ne poate ajuta sa obtinem rezultate pozitive. Ne-am aglomerat bine in fata portii, puteam sa si marcam, dar suntem multumiti de rezultatul obtinut", a subliniat Ionut Chirila, antrenorul Jiului. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport