x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR CLUJ - POLI IASI 0-0 / Dorinel ameninta

CFR CLUJ - POLI IASI 0-0 / Dorinel ameninta

24 Oct 2005   •   00:00
CFR CLUJ  -  POLI IASI 0-0 / Dorinel ameninta

In fata unui adversar decimat de accidentari, clujenii pregatiti de internationalul Dorinel Munteanu au bifat una dintre cele mai slabe prestatii din ultima vreme. Remiza si jocul echipei au nemultumit conducerea clubului si l-au scos din sarite chiar si pe imperturbabilul lor antrenor-jucator.

NEMULTUMIRE. "Cu un asemenea joc, luptam pentru evitarea retrogradarii. Ar trebui sa schimbam obiectivul", a declarat dupa meci patronul Arpad Paszkany, in vreme ce presedintele Iuliu Muresan a fost si mai categoric: "Fara sase titulari, Poli a jucat mai bine ca noi. A fost un meci slab, de Divizia B", a declarat acesta din urma.

RABUFNIRE. Dupa meci, Dorinel Munteanu a afisat o mina dezamagita, exprimandu-si mahnirea pentru randamentul precar al elevilor sai. "M-a deranjat lipsa de ambitie. Suntem intr-o cadere evidenta. E nepermis sa nu ai vointa si atitudine. Daca cineva s-a plictisit de programul meu, voi lua masuri drastice. Ori pleaca ei, ori plec eu! Nu pot sa-i imping pe fiecare de la spate pe teren. Dupa cum am jucat, pot sa spun ca am avut noroc luand un punct", a declarat "Munti".

×
Subiecte în articol: sport