x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj - Rapid 1-1 - Doua calde si una rece

CFR Cluj - Rapid 1-1 - Doua calde si una rece

13 Aug 2004   •   00:00

Dupa doua victorii consecutive, dintre care una chiar in fata Stelei, Rapid a facut, la Cluj, primul pas gresit in aceasta editie de campionat.

TEAMA. Dar dupa ce au evoluat o repriza intreaga in inferioritate numerica in fata rivalei din Ghencea, giulestenii nu au mai fost asa proaspeti in meciul cu nou promovata CFR, care a fost aproape, pe final, la ocazia lui Anca, sa isi adjudece toate cele trei puncte puse in joc. "Mi-era teama ca nu voi avea o echipa proaspata cu CFR, dupa meciul cu Steaua. Stiam ca va fi greu. CFR are un antrenor bun, experimentat, care a pus probleme si anul trecut echipelor mari", a explicat Razvan Lucescu, antrenorul Rapidului, care si-a ispasit ieri cea de-a doua etapa de suspendare dictata de LPF.

DOVADA. De partea cealalta, tehnicianul clujenilor, Aurel Sunda, si-a aratat multumirea fata de acest rezultat: "Am aratat azi ca CFR este o echipa care isi doreste sa ramana in Divizia A. Nu uitati ca si azi am avut trei debutanti in teren, dintre care doi in aparare. Egalul este just, iar acest rezultat in fata Rapidului ne da sperante pentru viitor. Ma bucur ca am trecut cu bine de intalnirea cu una dintre candidatele la titlu". (Ionut Paduraru)

REALIST

"Putea fi 5-1 pentru noi, dar si 2-1 pentru ei. Sunt nemultumit de rezultat, pentru ca am venit sa castigam, dar si CFR putea sa inscrie in ultimul minut" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid

×
Subiecte în articol: sport