x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CFR Cluj se luptă doar cu Universitatea Craiova

CFR Cluj se luptă doar cu Universitatea Craiova

de Adi Munteanu    |    05 Mar 2020   •   13:45
CFR Cluj se luptă doar cu Universitatea Craiova

Play-off-ul Ligii 1 a decantat clasamentul la vârf după doar o etapă. Astfel, după pasul greșit făcut de FCSB la Botoșani și, mai ales, jocul lipsit de orizont al echipei, au scos trupa lui Gigi Becali din lupta pentru titlu, urmând să spere fie la o clasare pe un loc de Europa League, fie să câștige Cupa României.

 

CFR Cluj și Universitatea Craiova par să se fi distanțat în fruntea clasamentului și vor duce în doi lupta pentru titlul de campioană. Celelalte patru echipe nu mai au obiectiv titlul și vor arbitra disputa dintre cele două fruntașe.

Bălgrădean a semnat pe ascuns cu echipa din Gruia

A izbucnit un nou scandal în Liga 1: portarul titular al FCSB-ului, Cristian Bălgrădean a semnat de aproape două săptămâni cu CFR Cluj, urmând să se legitimeze la echipa din Gruia în vară, când va pleca Arlauskis. La aflarea acestei vești, conducerea echipei a luat foc și l-a exclus din lot. Mai mult, Gigi Becali l-a acuzat pe Bălgrădean înclusiv de „trântirea” deliberată a meciului de la Botoșani, unde goalkeeperul roș-albaștrilor a gafat impardonabil la golul 2 al moldovenilor. În aceste condiții, Bogdan Argeș Vintilă se poate baza doar pe doi portari. Andrei Vlad (20 de ani), care are cifre foarte slabe în meciurile în care a jucat, și Toma Niga (22 de ani), jucător care nu a prins până acum niciun minut în tricoul FCSB.

În ceea ce-l privește pe Cristi Bălgrădean, acesta riscă o amendă mai degrabă simbolică, 1.000 de lei, pentru că nu a anunțat clubul că a semnat un angajament cu o altă echipă. Și CFR Cluj va și amentată, cu 1.500 de lei, pentru că nu a anunțat că a semnat cu un jucător aflat în ultimele 6 luni de contract la o altă echipă.

foto: cfr1907.ro

×