x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chelsea / Guus Hiddink şi Frank Rijkaard, favoriţi să-i ia locul lui Scolari

Chelsea / Guus Hiddink şi Frank Rijkaard, favoriţi să-i ia locul lui Scolari

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Feb 2009   •   00:00
Chelsea / Guus Hiddink şi Frank Rijkaard, favoriţi să-i ia locul lui Scolari

Rămas vacant după demiterea lui Felipe Scolari, postul de antrenor al Chelsea ar putea fi ocupat de un tehnician olandez. Astfel, şefii grupării patronate de Abramovici s-au orientat către  Guus Hiddink, variantă de rezervă fiind Frank Rijkaard.



Selecţioner al Rusiei şi prieten bun cu Roman Abramovici şi Vladimir Putin, Guus Hiddink a fost contactat pentru a ocupa postul vacant. Însă, mai degrabă, dialogul nu va avea o finalitate.  "Cred că, prin prisma relaţiei personale pe care o are cu Abramovici, va vorbi cu acesta şi îl va asculta, dar cred că şi Abramovici realizează că Hiddink încă nu şi-a dus la bun sfârşit misiunea la cârma Rusiei, de a califica naţionala la Campionatul Mondial din 2010", a declarat impresarul olandezului,Cees van Nieuwenhuizen, citat de presa rusă.

În aceste condiţii, oamenii lui Abramovici tratează cu Frank Rijkaard, antrenor rămas liber de contract după ce a fost demis de la FC Barcelona. Agentul acestuia, Perry Overeem, a declarat pentru Sky Sports News că Rijkaard va lua în considerare o ofertă din partea celor de la Chelsea, dar a confirmat şi că niciun contact nu a avut loc până acum. "Este un mare fan al fotbalului englez şi este interesat de o slujbă aici. Totul depinde de ofertă. Ar trebui să i se ofere un plan pe termen lung, nu doar o slubă pentru un sezon sau un sezon şi jumătate. Va analiza orice ofertă serioasă din campionatele mari din Europa, iar Chelsea şi Premier League fac parte din acestea", a spus Overeem.

×
Subiecte în articol: sport