x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chemaţi la apel

Chemaţi la apel

de Marius Mihalcea    |    29 Feb 2008   •   00:00
Chemaţi la apel

La scurt timp după ce Rapid a pierdut meciul cu Unirea Urziceni şi a părăsit competiţia KO, George Copos şi-a convocat absolut toţi subalternii din club la o şedinţă maraton pentru a le cere socoteală.

La scurt timp după ce Rapid a pierdut meciul cu Unirea Urziceni şi a părăsit competiţia KO, George Copos şi-a convocat absolut toţi subalternii din club la o şedinţă maraton pentru a le cere socoteală.

În urma întrevederii, care a ţinut până la ora trei şi jumă­tate a nopţii dinspre miercuri spre joi, finanţatorul giuleş­tenilor a ajuns la concluzia că jucătorii sunt blocaţi psihic. “åsta e adevărul! Nu ştiu cum vom ieşi din această criză. Nu pot să-mi explic cum formaţia care a jucat cel mai bun fotbal în tur, acum evoluează lamentabil! Am înregistrat un rezultat foarte prost şi unul groaznic”, a declarat Copos.

 

ÎN AŞTEPTARE. Acesta a menţionat că deocamdată nu va lua nici un fel de măsuri: “Este exclus ca Rednic să fie debarcat. La Rapid o să vină vara, dar nu va fi furtună. În ceea ce-i priveşte pe jucători, nu m-am gândit la amenzi. Oricum, la Galaţi sunt condamnaţi să câştige”. Legat de soarta lui Buga şi a lui Burdujan, pe care Rednic i-a trimis la echipa a doua, Copos a spus: “Nu depinde de mine ce se va întâmpla cu ei, doar antrenorul va decide dacă-i va mai folosi”. Altfel, Mircea Rednic nu ia deloc în calcul varianta potrivit căreia jucătorii au evoluat intenţio­nat foarte slab în meciul cu Unirea Urziceni pentru a-l îndepărta din Giuleşti. “Nu este adevărat că jucă­torii au vrut să mă cureţe. Îi cunosc destul de bine! Atât au putut ei în partida aceasta”, a spus “Puriul” pentru Ştirile Sportive ale Antenei 1. Mai mult, deşi atmosfera din cadrul echipei este incendiară, suporterii cerându-i cu înverşunare capul, Rednic s-a declarat optimist: “E adevărat că nu am avut un start prea grozav, dar în campionat avem şanse la primul loc. Sunt convins de asta şi ne vom lupta până la capăt”.

marius.mihalcea@jurnalul.ro

 

 

 

Poziţie

 

 

Deşi la meciul cu Unirea au lăsat impresia că le sunt indife­rente atât soarta antrenorului, cât şi cea a Rapidului, Dică, M. Constantin şi Coman refuzând să preia banderola de căpitan după înlocuirea lui Pancu, portarul “vişiniilor” a spus că nu are cunoştinţă despre existenţa vreunui jucător care să vrea ca Rednic să fie îndepărtat de la echipă. “Sper că nea Mircea nu va re­nunţa şi că vom continua împreună. Am făcut două me­ciuri slabe până acum, dar ne putem reabilita la Galaţi, deşi vom întâlni un alt adversar incomod.”

 

 

“Sferturi”

 

 

 

Miercuri

Dacia Mioveni – Dinamo          1-0

R. Neagoe (’54 – pen.)

FC Unirea – Rapid       1-0

Mara (’71)

Joi

Pandurii – Gloria Buzåu            2-3

La penalty-uri. Au înscris: Fl. Stân­gă, Anilton / Tudose, Simion, Eze

20:30, Bucureşti, Stadion Dinamo

CFR Cluj – FC Braşov

Al. Deaconu – Ad. Vidan,

B. Velicu

Echipele scrise cu litere mari

s-au calificat în semifinale.

×
Subiecte în articol: sport