x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu, evacuat din hotel după o ameninţare cu bombă!

Chivu, evacuat din hotel după o ameninţare cu bombă!

19 Iul 2009   •   00:00

Potrivit cotidianului Corriere dello Sport, jucătorii Interului, care se află de la începutul acestei săptămâni în cantonament în SUA, au fost nevoiţi să îşi părăsească camerele de hotel, sâmbătă, în jurul orei 14.00 în California, alături de celelalte persoane care erau cazate în acel moment în respectiva locaţie, după ce un telefon anomim a anunţat că există o bombă în acel edificiu.
 
"Jucătorii Interului, printre care se aflau Burdisso, Samuel, Chivu, Santon şi Balotelli, au fost nevoiţi să iasă în stradă şi să meargă către un teren din apropiere împreună cu chelneri în uniformă, personalul hotelului şi alţi clienţi ai proprietăţii de lux. Speriatura a durat aproape o oră şi 45 de minute, apoi poliţia, după ce a făcut verificările necesare, i-a readus pe toţi în hotel".
 
Internazionale Milano are programat cantonamentul din SUA până la 26 iulie, iar pe parcursul acestui stagiu va mai susţine alte trei meciuri amicale cu Inter-Club America Palo Alto (19 iulie), Chelsea Londra (21 iulie) şi AC Milan (26 iulie).
prosport.ro

×
Subiecte în articol: sport