x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu l-ar putea urma pe Mourinho la Real Madrid

Chivu l-ar putea urma pe Mourinho la Real Madrid

de Mihai Morcovescu    |    23 Mai 2010   •   00:00
Chivu l-ar putea urma pe Mourinho la Real Madrid
Sursa foto: Stefano Rellandini/Reuters

Fundaşul român al lui Internazionale Milano, Cristian Chivu a declarat, sâmbătă seară, că trăieşte cel mai frumos moment din cariera de fotbalist, după ce a câştigat Liga Campionilor pentru prima dată în carieră, devenind primul fotbalist tricolor care izbuteşte această performanţă pe teren. Căpitanul naţionalei României spune că este cu atât mai fericit cu cât nu era sigur dacă va mai juca vreodată după accidentarea gravă la cap suferită la începutul anului, în primul meci al interiștilor din 2010, cel cu Chievo.

"Nu este totul aşa uşor precum pare, a declarat Cristi pentru agenţia Datasport. Este rodul unei munci asidue de un an în care ne-am implicat cu toţii. Am trecut peste perioadele grele şi apoi ne-am revenit pentru că numai aşa se poate câştiga, fiind o echipă. În cele din urmă, am obţinut ce ne-am dorit şi de aceea suntem cu toţii mulţumiţi. Când m-am operat la cap nu ştiam nici măcar dacă voi mai juca fotbal, de aceea trăiesc acum o bucurie fantastică", a mai spus Chivu.

Jose Mourinho, antrenorul cu care căpitanul tricolorilor a câştigat două titluri în Serie A, dintre cele trei pe care le are în palmares, Cupa Italiei, iar acum Liga Campionilor este decis să îl ia pe internaţionalul nostru la Real Madrid, acolo unde portughezul va ajunge foarte probabil în această vară. Dacă transferul se va perfecta, Chivu va deveni cel de-al doilea fotbalist român care va juca la cel mai galonat club din toate timpurile, după Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: sport