x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu, la loc comanda

Chivu, la loc comanda

de Vlad Ionescu    |    13 Iul 2007   •   00:00
Chivu, la loc comanda
Sursa foto: Gabi Arsenie/

Intălnirea dintre impresarul Victor Becali şi oficialii Romei, considerată decisivă pentru transferul fotbalistului la Inter, s-a incheiat fără nici un rezultat.

Italia - AS Roma a intrerupt negocierile cu Victor Becali

Intălnirea dintre impresarul Victor Becali şi oficialii Romei, considerată decisivă pentru transferul fotbalistului la Inter, s-a incheiat fără nici un rezultat.

După ore intregi de discuţii, părţile s-au ridicat de la masa tratativelor miercuri, la miezul nopţii, fără să fi ajuns la o inţelegere. Roma a considerat inacceptabilă suma de transfer avansată de Inter, iar propunerea de prelungire a contractului jucătorului, care expiră in 2008, a fost respinsă de impresar. "Chivu rămăne la Roma. Duminică se va prezenta la baza de la Trigoria şi va rămăne la echipă pănă la sfărşitul sezonului. Nu mai avem nimic de negociat cu Becali, după ce oferta de la Real Madrid, de 18 milioane de euro, nu s-a putut concretiza. Chivu ne-a provocat daune incalculabile", a declarat directorul sportiv Daniele Prade.

SONDAJ. Gazzetta dello Sport a organizat un sondaj in privinţa deznodămăntului "telenovelei verii", la care 59,7% dintre cei 1.418 de votanţi au răspuns că jucătorul va ajunge totuşi la Inter. Ceilalţi au fost de părere că Roma ar trebui să folosească un ton mai dur, fiind vorba de o chestiune de principiu.

LICITAŢIE. Chivu a fost scos la licitaţie pe eBay de un fan nemulţumit, care-l consideră pe romăn "un mercenar cu fundiţe". "Dacă veţi face o ofertă bună, vă va urma oriunde, doar dacă cineva nu va oferi mai mult. Sunt la pachet şi fraţii Becali. Puteţi juca fotbal in grădină cu Chivu, iar fraţii Becali să facă pe portarii. Taxe de expediere? Totul e gratis, vor fi aduşi in şuturi de fani", se arată in mesajul postat pe eBay. S-au primit deja 50 de oferte, cea mai mare fiind de şase milioane de euro.

×
Subiecte în articol: sport