x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu, tot la Inter

Chivu, tot la Inter

09 Iun 2010   •   00:00

În timp ce presa italiană îl vede pe Cristi Chivu la Real Madrid, alături de Jose Mourinho, impresarul româ­nu­lui, Victor Becali, spune că jucătorul se simte "excelent" la Inter, grupare cu care mai are contract până în 2012.

Căpitanul "tricolorilor" nu a primit nici o ofertă de la "galactici".
"Cristian e legat de Inter cu un con­tract până în 2012. Se simte excelent la Milano şi e mulţumit de se­zo­nul pe care l-a avut, în ciuda acciden­tă­rii. Mourinho nu-i poate lua pe toţi jucătorii Interului la Madrid. Relaţia pe care Cristian a avut-o cu tehnicianul portughez a fost una foar­te bună în aceşti doi ani. Nu a existat însă nici un contact şi nici o ofer­tă din partea Realului. Totuşi, niciodată nu poţi şti ce se va întâmpla, perioada de transferuri abia a în­ceput", a declarat impresarul ro­mân.

Ma­dri­le­nii nu se gră­besc să facă noi achi­ziţii. Însuşi Mourinho a spus că are nevoie de cel mult patru jucători, lu­cru confirmat şi de preşedintele Flo­rentino Perez: "Vom aduce doi-trei ju­c­­ători mari. Avem timp până la 31 au­­gust. Nu înseamnă că trebuie să aş­teptăm ultima zi, dar nici să ne gră­bim. Ne trebuie timp pentru ca, în primul rând să nu greşim, iar în al doilea rând preţul să fie cel corect".

×
Subiecte în articol: sport