x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Chivu versus Mutu

Chivu versus Mutu

27 Mai 2004   •   00:00

Colegi la echipa nationala, Chivu si Mutu au devenit rivali pe piata romaneasca a racoritoarelor. Jucatorul lui AS Roma este imaginea Coca-Cola in Romania, in timp ce "Briliantul" lui Chelsea reprezinta firma concurenta, Pepsi.

PAUL ANDONE, CATALIN FIANISI

  • Jurnalul National: Cristi, este echipa nationala pe un drum bun?

    Cristi Chivu: Daca vom juca la fel ca in ultimele meciuri de pregatire, putem spune ca suntem pe drumul cel bun. Chiar daca in grupa pentru Mondiale suntem favorita numarul 3, eu zic ca pornim cu sanse egale in lupta.

  • S-a spus ca echipa nationala a jucat mai bine fara Mutu la meciul cu Germania.

    S-a facut prea mare tam-tam pe marginea faptului ca au lipsit atunci cativa jucatori de baza, gen Mutu, Pancu, chiar si eu am iesit accidentat. Mutu a fost criticat pe nedrept, pentru ca el a fost singurul care a tinut steagul sus, a marcat goluri. Echipa nationala e alta fara Mutu.

  • Crezi ca jucatorii din tara nu pot face fata?

    Sa nu uitam ca a fost vorba despre un joc amical. Un meci oficial e altfel, iar domnul Iordanescu vrea sa construiasca echipa pe langa un nucleu de jucatori mai experimentati. Cei din tara au aratat ca se poate conta pe ei, sunt valorosi, iar eu am incredere in ei.

  • Crezi ca Dorinel Munteanu si-a incheiat cariera la nationala?

    Sa nu uitam ca ani intregi, Dorinel a fost sufletul echipei, motorul ei. Eu sunt sigur ca el va reveni la nationala dupa ce va depasi problemele pe care le-a avut. Intre mine si el nu au existat probleme niciodata, episodul din Cipru este incheiat.

  • Ce spui despre campionatul intern?

    Am urmarit cu atentie lupta, se joaca un fotbal bun. Sunt mai putine meciuri cu semne de intrebare si sunt convins ca Steaua si Dinamo nu se vor face de ras in cupele europene. Ar fi bine sa se renunte la scandaluri, pentru ca sunt prea multe ironii, prea mult misto. Sa-si vada fiecare de treaba lui.

  • Arbitrajul in Romania cum il comentezi?

    In Italia arbitrii sunt mai penibili decat in Romania, numai ca nu se face atat tam-tam. Milan si Juventus sunt favorizate de arbitraj mereu, iar impotriva Romei s-au luat multe decizii gresite.

  • Ramai la Roma?

    Eu sunt jucatorul lor, ma simt bine aici si nu am de gand sa plec. La anul vom juca in Liga Campionilor, ne vom bate iar pentru titlu.

    Va juca cu Samuel la Boca Juniors!

    Cristi Chivu si-a exprimat fericirea pentru transferul colegului sau din apararea lui AS Roma, Walter Samuel, la Real Madrid. "El a jucat cinci ani la Roma si simtea nevoia sa plece la o echipa de talia lui Real, care i se potriveste. E un om minunat si m-am inteles cu el foarte bine, atat pe teren, cat si in afara acestuia", a declarat capitanul echipei nationale. De asemenea, Chivu a amintit ca a facut un pact cu fundasul argentinian, de a juca impreuna, in viitor, la Boca Juniors, echipa la care Samuel s-a lansat in fotbalul mare.

    Dinel da AS Roma in judecata!

    Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, va actiona in judecata clubul AS Roma, pentru ca nu a primit 550.000 de dolari din transferul lui Cristi Chivu de la Ajax Amsterdam. Conform legilor FIFA in vigoare, cluburile care l-au lansat in fotbal pe roman trebuie sa primeasca aproximativ 900.000 de dolari din suma de transfer de 18 milioane de euro. Acesti bani ce ar urma sa fie distribuiti catre CSS Resita, CSM Resita si "U" Craiova, ultimele doua fiind patronate de Staicu, caruia ii revine suma de 550.000 de dolari. "Am facut plangere la FIFA fiindca am aflat ca Roma va vinde jucatori de mare valoare. Va incasa bani multi si am sa ma prezint la casieria lor avand asupra mea inclusiv deciziile necesare ale FIFA", a declarat patronul Universitatii. (Mario Morcov, Craiova)
  • ×
    Subiecte în articol: sport