x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Circ în Liga 1 / Gigi Becali: "Steaua bate la Urziceni!" Cristi Borcea: "Normal, doar nu o să pierzi iar pe banii tăi!"

Circ în Liga 1 / Gigi Becali: "Steaua bate la Urziceni!" Cristi Borcea: "Normal, doar nu o să pierzi iar pe banii tăi!"

de Ovidiu Ciutescu    |    31 Mai 2009   •   00:00
Circ în Liga 1 / Gigi Becali:  "Steaua bate la Urziceni!" Cristi Borcea: "Normal, doar nu o să pierzi iar pe banii tăi!"

Punctele obţinute de Steaua în confruntarea cu Universitatea Craiova i-au schimbat priorităţile lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a uitat de duşmănia cu Dinamo şi vrea să învingă la Urziceni, "ca să mergem în Europa League".



Dialog spumos, între Gigi Becali şi Cristi Borcea, la OTV, pe seama meciurilor din ultima etapă a campionatului. Becali, care a afirmat în ultimul timp că "prefer să nu calific echipa în cupele europene decât să ia Dinamo campionatul", şi-a schimbat discursul. Latifundiarul susţine acum că echipa va juca "pe bune" la Urziceni: "Dacă vrea să fie campioană, Dinamo trebuie să bată Braşovul şi Argeşul, pentru că noi sigur vom bate la Urziceni! Ultima etapă nu va cîştiga Urziceniul, va cîştiga Steaua!" Declaraţia lui Becali a stârnit ironia lui Cristi Borcea care i-a replicat: "Cum să piardă Steaua la Urziceni? Păi ce, iar pierde Gigi pe banii lui, cum a făcut Gloria Buzău? Tot returul mi-ai zis că o să joci cu juniorii la Urziceni şi acum tre' să te lupţi!"

×
Subiecte în articol: sport