x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CM de natatie - Romania, in sferturi la polo

CM de natatie - Romania, in sferturi la polo

26 Iul 2005   •   00:00

Echipa nationala de polo a Romaniei a produs ieri-dimineata prima surpriza a Campionatelor Mondiale de natatie de la Montreal. Baietii pregatiti de Vlad Hagiu s-au calificat in sferturi, dupa ce au invins cu 6-5 reprezentativa Germaniei, finalista a Ligii Mondiale.

PERFORMANTA. Golurile selectionatei Romaniei au fost marcate de C. Radu (3), Bonca, G. Georgescu si Kalman Kadar.

Tricolorii poloisti au fost incurajati de un numeros grup de suporteri format din cetateni romani stabiliti in Montreal. La finalul partidei, jucatorii s-au indreptat spre sectorul ocupat de fani si au sarbatorit calificarea impreuna cu acestia. Victoria cu Germania a asigurat Romaniei calificarea la Cupa Mondiala, Budapesta - 2006.

PROGRAM. In sferturi, nationala de polo va intalni Serbia-Muntenegru, echipa calificata din postura de castigatoare a grupei B. Daca vor merge mai departe, ai nostri vor juca contra invingatoarei din meciul Rusia - Croatia.

COMAN SI POTEC, PE 5
Dragos Coman a ocupat locul 5 in finala probei de 400 metri liber (3:47.15). Cursa a fost castigata de australianul Grant Hackett (3:42.91). Si Camelia Potec s-a clasat pe 5 in finala de la 400 metri liber (4:08.06). Invingatoare in aceasta proba a fost frantuzoaica Laure Manadou (4:06.44). In semifinalele de la 50 metri fluture, sud-africanul Roland Schoeman a stabilit un nou record mondial, cu timpul de 23 de secunde si o sutime.

×
Subiecte în articol: sport