x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport "Cobra" vrea sa muste la Valencia

"Cobra" vrea sa muste la Valencia

26 Feb 2004   •   00:00

Adrian Ilie se va confrunta astazi cu fosta sa echipa, Valencia, in turul 3 al Cupei UEFA. "Cobra" a declarat insa pentru cotidianul "Fanatik" ca nu se va bucura daca va inscrie pentru Besiktas in meciul cu spaniolii.

PERICULOS. Ilie considera ca Valencia si formatiile italiene sunt favorite la castigarea trofeului. "Insa daca Besiktas se va califica in faza urmatoare, lucrurile s-ar putea schimba", a spus romanul, care a evoluat la formatia spaniola in perioada 1998 - 2002. La randul sau, Andres Palop, portarul Valenciei, le-a atras atentia coechipierilor sai asupra pericolului pe care il reprezinta Adrian Ilie pentru orice defensiva: "Ne-am antrenat mult timp impreuna si stiu ce poate. Va trebui sa fim foarte atenti la el pentru ca poate fi extrem de periculos".

SPERANTE. Antrenorul Mircea Lucescu crede ca, daca va reusi sa treaca de gruparea iberica, formatia sa are sanse sa ajunga chiar in ultimul act al competitiei. "Daca scapam de turul 3, ne vom deschide drumul spre finala Cupei UEFA si vom fi a doua echipa, dupa Galatasaray, care va aduce Turciei bucuria castigarii acestui trofeu", a spus Lucescu. Potrivit cotidianului "Fanatik", antrenorul roman va folosi in meciul de pe "Mestalla" tactica din partida cu Chelsea, castigata de Besiktas cu 2-0. Astfel, echipa din Istanbul se va baza pe defensiva si va incerca sa atace prin pase lungi pentru varfuri. Daca se vor califica in optimi, elevii lui Lucescu vor primi cate 20.000 de dolari.
DELIA GOMOESCU

×
Subiecte în articol: sport