x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Colacul de salvare

Colacul de salvare

10 Mai 2004   •   00:00

Victoria Farului in meciul cu Poli „AEK" Timisoara (1-0) a reprezentat prilejul de impacare intre galeria constanteana si antrenorul Ion Marin.

COSMIN SMOCHINA - Constanta
Golul victoriei, inscris de Pascovici, i-a determinat pe oficialii constanteni sa-l propuna pe acesta la echipa nationala. Cu 7 puncte in ultimele 3 etape, Farul este aproape salvata de la retrogradare, aflandu-se, cu 31 de puncte, la 7 „lungimi" de primul loc retrogradabil.

MULTUMIT. „Imi felicit jucatorii pentru felul cum au abordat meciul si le multumesc suporterilor pentru ca au fost alaturi de noi. Trebuie sa ne concentram pentru celelalte doua partide de acasa, pe care trebuie sa le castigam", a declarat Ion Marin, care-i va pierde, la vara, pe Onut, Baltoi si Balan, ce vor reveni la Dinamo.

CONFORMAT. Tehnicianul Timisoarei, Basarab Panduru, a considerat victoria Farului meritata, dar a apreciat jocul echipei sale din repriza a doua. „Daca in prima repriza primeam doua goluri, nu m-as fi suparat, tinand cont de ocaziile pe care le-a avut Farul. Imi pare rau ca nu am obtinut un egal, deoarece am avut destule sanse de a inscrie in partea a doua", a declarat „Pandispan".

×
Subiecte în articol: sport