x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Coman este OK

Coman este OK

de Marius Mihalcea    |    12 Feb 2008   •   00:00

Portarul giuleştean a primit avizul medicilor pentru a reveni la antrenamentele echipei sale de club.

Portarul giuleştean a primit avizul medicilor pentru a reveni la antrenamentele echipei sale de club.

 

Controlul medical efectuat de Dănuţ Coman ieri-di­mi­neaţă în Belgia, la clinica doctorului ortoped Marc Martens, a relevat faptul că accidentarea portarului Rapidului şi al echipei naţionale la umărul drept nu constituie motiv de îngrijorare. 

 

CONFIRMARE. “Pot să afirm cu tărie că Dani Coman este bine. Mircea Rednic a sunat în Belgia, iar medicii de acolo l-au anunţat că portarul nostru nu are probleme la umăr. Coman va reveni în Cipru şi va relua antrenamentele alături de colegii săi”, a declarat vicepreşedintele “alb-vişiniilor”, Grigore Sichitiu. Accidentarea la umăr suferită în timpul confruntării pe care echipa sa de club a susţinut-o cu UTA, în runda a 16-a a Ligii 1, i-a recidivat lui Coman la unul dintre antrenamentele echipei naţionale dinaintea amicalului cu Israel. Înainte să plece în Belgia, Coman îşi făcea probleme: “Cel mai rău este să nu mai pot juca. Mă gândesc şi la Europene şi la campionat, pe care vreau să-l câştig”.

 

FRF a împărţit biletele pentru EURO

FRF i-a desemnat ieri, prin tragere la sorţi, pe cei 10.724 de suporteri care îi vor însoţi pe “tricolori” la turneul final al CE din Elveţia şi Austria dintr-un total de 17.150 înscrişi. Tragerea la sorţi a biletelor la meciurile României la Euro 2008 s-a efectuat pe categorie şi pe meci, prin intermediul unui calculator, care a extras automat CNP-urile persoanelor care au plătit biletele în avans. Câştigătorii vor fi contactaţi prin e-mail pentru a-şi exprima acceptul sau refuzul privind participarea la meciurile pentru care a fost selecţionat. Persoanele necâştigătoare îşi vor putea recupera sumele plătite în avans integral sau parţial la orice agenţie Raiffeisen Bank, timp de trei luni, începând cu data de 15 fe­bruarie, cu cartea sau buletinul de identitate.

 

marius.mihalcea@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: sport coman