x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Contra revine printre "tricolori"

Contra revine printre "tricolori"

04 Feb 2004   •   00:00

Selectionerul Anghel Iordanescu s-a decis ieri asupra jucatorilor pe care va miza la primul meci al turneului din Cipru, de pe 18 februarie, de la Larnaca, impotriva Georgiei. Surprinde absenta de pe lista Generalului a lui Claudiu Raducanu, care a devenit in doar cateva zile vedeta la Espanyol Barcelona. La capitolul "stranieri", doar cu aducerea lui Ianis Zicu sunt probleme, din cauza insistent elor Parmei de a-l pastra pe fostul dinamovist pentru meciurile din Serie A.

STRANIERI. In ultimul moment, Iordanescu a renuntat si la Marius Niculae, mizand pe Lobont, Stelea, Contra, Chivu, Stoican, Rat, Tamas, Pancu, Ov. Petre, Tararache, Cernat, Mutu, Mitea, Fl. Bratu si Ganea. De remarcat revenirea lui Contra, dupa grava accidentare care l-a tinut opt luni departe de gazon. Ultima sa prezenta la echipa nationala s-a consemnat pe 11 iunie 2003, in partida de trista amintire de la Oslo, 1-1 cu Norvegia.

"INTERNI". Dorin Mihut, de la FC Oradea, Tibor Moldovan (Apulum Alba-Iulia) si galateanul Sorin Ghionea reprezinta numele noi din lotul pentru stagiul din Insula Afroditei. In rest, vor face deplasarea Dolha, Curca, Iencsi, Radoi, Rada, D. Munteanu, Fl. Petre, A. Cristea, G. Coman, D. Niculae, Marica, I. Stancu, Fl. Dumitru, Plesan, Soava si Dica. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport