x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos il vrea pe Ganea

Copos il vrea pe Ganea

12 Mai 2004   •   00:00

Nemultumit de ceea ce se petrece in clipa de fata la Rapid, patronul George Copos a pornit deja campania de transferari pentru campionatul viitor.

SORIN ANGHEL

TRATATIVE. Daca Mircea Rednic este ca si numit in functia de antrenor principal, varianta Mircea Lucescu fiind foarte greu de realizat din cauza salariului cerut de acesta. In aceasta situatie, Copos a inceput deja sa contacteze jucatori care sa imbrace deja tricoul Rapidului de la vara.

CONTACT. Primul vizat de patronul giulestean este internationalul Ionel Ganea, in prezent la Wolverhampton, formatia cu care va retrograda in liga secunda din Anglia. George Copos l-a sunat luni seara pe atacantul echipei nationale pentru a-i cere sa revina in Giulesti.

Dorinta exprimata a patronului de sub Podul Grant nu a sunat de fapt ca o propunere, ci ca o rugaminte. Copos l-a rugat pe Ganea sa tina cont de faptul ca i-a botezat cele doua fetite si ca l-a ajutat de fiecare data cand a trecut prin momente grele. Aflat sub contract cu Wolverhampton, „Ganezul" poate pleca in orice moment de la gruparea din Albion, fara ca britanicii sa primeasca un ban in schimbul sau.

"Ganezul" a mai fost dorit

De la plecarea sa in strainatate, Ionel Ganea nu este la prima oferta pe care o primeste de la Rapid. Atunci cand s-a despartit de VfB Stuttgart, „Ganezul" a fost contactat de Copos, dar pana la urma jucatorul a ales sa mearga impreuna cu Gheorghe Hagi la Bursaspor. Experienta turceasca a lui Ganea s-a incheiat rapid, jucatorul reziliindu-si in iarna contractul cu gruparea turca. La cea vreme, atat Steaua, cat si giulestenii au vrut sa-l transfere, dar pana la urma internationalul roman a ajuns in Anglia, unde a primit de la Wolverhampton 300.000 de euro.

×
Subiecte în articol: sport