x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos: "Rapid va plăti salariul lui Săpunaru pe perioada împrumutului"

Copos: "Rapid va plăti salariul lui Săpunaru pe perioada împrumutului"

08 Feb 2010   •   00:00

Patronul Rapidului, George Copos, a anunţat, luni, că gruparea giuleşteană va suporta în întregime salariul fundaşului Cristian Săpunaru, împrumutat până la sfârşitul sezonului de la FC Porto. "L-am adus pe Săpunaru în condiţii avantajoase pentru club. FC Porto nu îl va plăti pe Săpunaru cât timp el joacă la noi. Rapid plăteşte tot salariul până la vară", a spus pentru Mediafax oficialul rapidist, nedorind să precizeze dacă Săpunaru va primi acelaşi salariu ca în Portugalia: "Nu contează suma, e vorba de spirit aici, de Rapid. Noi am adus la Rapid un spirit".
Copos susţine că împrumutul fundaşului este sigur, deşi contractul nu a fost semnat. "Ne-am întâlnit şi am discutat. Ne-am înţeles repede, pentru că atunci când vorbeşti cu oameni de valoarea şi ataşamentul lui Săpunaru nu e nevoie decât de un singur cuvânt: Rapid. El va face vizita medicală şi după aia semnează şi contractul, dar, după cum am spus, totul e rezolvat, gata, e jucătorul Rapidului până la vară", a adăugat Copos.
Săpunaru este al treilea jucător împrumutat de Rapid în pauza competiţională, după atacantul Edgars Gauracs (FK Ventspils) şi mijlocaşul Ilie Iordache (AEK Atena).

×
Subiecte în articol: redactie