x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Copos stramba din nas

Copos stramba din nas

18 Ian 2005   •   00:00

In ciuda celor patru transferuri realizate de echipa sa pana acum in aceasta pauza competitionala, patronul George Copos se arata in continuare nemultumit.

SORIN ANGHEL

SPUMA GIULESTIULUI. Presedintele Dinu Gheorghe (stanga), antrenorul Razvan Lucescu (centru) si patronul George Copos au ca scop revenirea Rapidului in cupele europene
Mugurel Buga, Danut Coman, Marius Postolache si Adrian Rusu. Acestea sunt numele care au improspatat lotul Rapidului in aceasta iarna. Patronul George Copos este totusi nemultumit.

INEFICIENT. "Presedintelui Dinu Gheorghe i-am facut un marcaj mai strict in ultimul timp. Dar inca nu sunt multumit, pentru ca trebuia sa avem acum patru transferuri mari. S-au reusit doar doua bune, celelalte doua fiind de perspectiva, care probabil ca vor confirma si ele. Presedintelui o sa ii fac marcaj strict pana la sfarsitul campionatului, atunci cand ma voi relaxa", a declarat Copos.

SURPRIZA. Vicepremierul este insa incantat de atitudinea lui Razvan Lucescu. "L-am cunoscut mai mult in aceasta vacanta. Am inceput sa cred mai mult decat pana acum in el", a precizat George Copos. Altfel, presedintele Dinu Gheorghe incearca din rasputeri sa-l aduca sub Podul Grant pe Gigel Bucur, de la Sportul. Atacantului chiar i-a fost obtinuta viza de Turcia, fara de care nu ar putea merge in turneul de pregatire pe care Rapidul il va intreprinde in Antalya incepand de vineri.

LEGEA SPORTULUI
Vicepremierul George Copos a precizat ca este nevoie de o lege corecta a sportului. "Eu astept sa fie numit presedintele Agentiei Nationale pentru Sport. Am discutat si cu domnul Morariu, presedintele COSR, mai multe lucruri si va trebui sa facem o lege corecta pentru sport pentru a sprijini pe de-o parte constructia infrastructurii pentru sport, este vorba nu numai de sali de sport, ci si de terenuri de fotbal, iar, pe de alta parte, e vorba despre sanatatea na-tiunii romane. Facand sport inseamna ca vom avea copii mai sanatosi si vom putea sa fim mai performanti in tot ceea ce facem", a spus Copos.
GEST UMANITAR
Jucatorii, antrenorii si conducatorii Rapidului au facut luni o vizita la Ambasada Republicii Indonezia, pentru a semna in cartea de condoleante si a dona bani celor care au fost afectati de cutremurul si de valurile seismice la sfarsitul anului trecut. Tehnicianul Razvan Lu-cescu i-a sfatuit pe toti cei care au posibilitatea sa ajute victimele catastrofei din Asia sa vina sa doneze: "Nu stiu daca ar trebui urmat exemplul nostru, dar fiecare om care ar putea sa ajute si se gandeste sa o faca sa aiba curaj si sa vina aici la ambasada", a declarat antrenorul gruparii de sub Podul Grant.
×
Subiecte în articol: sport copos